Advokat Dragan Nikolić iz Vranja na sedmom mestu poslaničke liste Srpska stranka "Zavetnici" 1Dragan Nikolić/ Foto: Medija centar

Za vanredne parlamentarne izbore na listi Srpske stranke „Zavetnici“,  iz sedam opština Pčinjskog okruga nalazi se ukupno osam kandidata za poslanike.

Na sedmom mestu liste nalazi se Dragan Nikolić „Nika“, advokat iz Vranja. Diplomirana ekonomistkinja iz Bujanovca, Jelena Tomić je na 35 mestu poslaničke  liste.

Sledi, Nenad Stamenković, privatni preduzetnik iz Preševa, čije ime je kandidovano na 86 mestu ove poslaničke liste.

Na 97 mestu kandidata za poslanike je ekonomista Miloš Sapisić, diplomirana inženjerka šumarstva Gordana Radojičić, iz Vladičinog Hana je kandidat pod rednim brojem sto a potom sledi na stotom mestu Snežana Stanojev, diplomirana ekonomistkinja iz Vranja.

Na 139 mestu liste „Zavetnika“,sa juga Srbije je Jelena Krstić, sa zanimanjem ekonomske tehničarke je sto pedeset deveta, dok je diplomirani inženjer šumarstva Goran Radojičić iz Surdulice na 172 mestu liste.

Dragan Nikolić, advokat iz Vranja do sada je u nekoliko mandata bio skupštinski zastupnik Srpske radikalne stranke (SRS). Od osnivanja Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju, bio je predsednik Okružnog odbora naprednjeka, a smenjen je sa te funkcije nakon borava Bratislava Gašića u Vranju, koji je tada izmedju ostaloga Nikoliću oduzeo i pečat stranke.

Od osnivaja stranke „Zavetnici“, advokat Dragan Nikolić, je pristupio ovoj stranci, i bio je njen funkcioner i na prethodnim izborima koje je većina stranaka bojkotovala.

Sada obavlja funkciju potpredsednika Izvršnog odbora stranke, koji rukovodi odborima na području jugoistočne Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari