Ako se delovanje opozicije svede na šetnju i govorancije protest će se raspasti: Šta opoziciji predlaže profesor Filozofskog fakulteta?

Ostavite komentar


  1. Pocinju prepucavanje jedni izmedju drugih, otimaju se oko necega cega nece biti

  2. Ajde filozove ne filozofiraj. Setnja je svakako jedan od najvecih promasaja. Nece se time nista postici svakako. Jedino ce se izgubiti vreme na ulicama umesto da su svi sa svojim najmilijima i da cuvaju sve te trenutke i vreme za njih!

  3. Kad se neko kao Vučić zalaže i brani naciju, od opozicije i neprijatelja države dobija napade.

  4. Recept gosn profesora je star jedno 30 godina i do sada ama nikada nije uspeo da donese rezultat, osim ono jednom kada ga je organizovala CIA u vidu obojene revolucije. A i tada je to kobajagi jedinstvo trajalo dok nije došlo do podele kolača…

    Da sam ja u opoziciji, radio bih sve suprotno: iz sve snage bih se trudio da nađem svaku pozitivnu stvar koju „vlast“ radi tako da bi minimum 75% mog oglašavanja morala biti pozitivna poruka. Preostalih 25% negativnih poruka bi bilo vezano za veoma konkretne slučajeve, i bilo bi veoma smireno i dokumentovano, toliko jako da bi se svaki taj slučaj završavao ili ostavkom ili zatvorom.

    Niko ne voli „mračenje“ – pa ni glasači. Neprestana galama bez ikakvog efekta samo nervira.

  5. Prvo, retko ko od nas je bio u toj šetnji zbog opozicije. Bili smo da bi iskazali saučešće, i razočarenje u ovo društvo i sistem. Drugo, svi koji su bili na ovom dostojanstvenom protestu, a verovatno i još mnogi, će doći i u petak. Dotični se uplašio, ali pošto izgleda ipak ne sme da dira pristojan svet, dovući će bezbroj autobusa sa mučenim zombijima koji će izguliti već bušne đonove kad ih izbace na NBG i ostave da otkriju put do centra. Ostali će se raštrkati po tržnim centrima i livadama blokova kao i prošli put. Nakon toga jeste pitanje šta će se desiti sa energijom, jer u petak nećemo izaći zbog opozicije, ali potezi nakon toga hoće biti u njihovim rukama. I dalje, nakon prošlogodišnjih izbora, ne vidim nikakve promene niti snagu među njima.

  6. Treba vratiti pravo profesorima jer ovo u školama je postalo divljaštvo.

  7. Imamo vlast iz pakla. I mora da se smeni što pre. Sam način nije toliko bitan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.