Aleksandar Vučić o Zorani Mihajlović: Posle 10 godina za par sati rečeno sve najgore o kolegama, pre toga Boga molili da budete ministar

Ostavite komentar


  1. Boze moj, politicari su ubedjeni, ali stvarno, da smo svi mi „ovce“ i da smo politički nepismeni i neobrazovani, pa mogu da govore stvari o ma koji se, siguran sam, stide u sebi. Pa, svi ste vi molili, ovog ili onog, a neko je molio narod, da glasaju da budu u foteljama!

  2. Sve što je rekla tačno je(mnogo prećutala),još da objasni zašto je bila sa njima,i odakle novac za skupu garderobu i što šta drugo.

  3. Samo me zanima da li će iko ikada odgovarati za veliko bogaćenje i najvažnije, da li će te pare ikada biti vraćene napaćenom narodu, koji porukama,od svoje bede, pomaže bolesnu decu!!! Pa sram da vas bude, licemeri!

  4. Ta „tri minuta“ su samo delic istine o sNS kada je Zorana skinula masku,a nosila ju je 10 godina.

  5. Треба имати разумевање за г-ђу Михајловић. Тешко је кад вас избаце из фотеље и поремете вам изграђено мишљење о сопственој важности и огромној памети. Ваљда ће преживети некако.

  6. O cemu ti Vucicu pricas pa ti si najveci kriminalac gde su dva minuta sa naplatne rampe u Doljevcu

  7. U principu je upravo. Sediš 10 godina sa njima i sve super. Izbacite iz tima i odjednom nevalja. Šta da misliš o takvoj ženi.

  8. Svi u komentarima lepo priçaju. Voleo bih njih da vidim da su u vladi naravno isto bi se ponasali.

  9. Lepo ste rekli da li da sede 20 god. U fotelji I da se jos bogate,pa tako ce I sada ovi novi I nikada kraja bogacenju a gradjani sve siromasniji.

  10. Zorana je madju prvima unela demokratski potencijal medju preumljene radikale.
    Život ide dalje ničija nije do zore gorela.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.