Ambasador Rusije: Svaka saradnja sa Srbijom je važna 1foto: Beoinfo

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da je za Rusiju svaka saradnja važna, posebno sa Srbijom, zemljom koja misli, gaji, čuva i sledi svoj nacionalni interes, u čemu istrajavaju predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Srbije.

Bocan-Harčenko prisustvovao je otvaranju Informativno-poslovnog centra Sankt Peterburga u Beogradu, u sklopu posete delegacije tog grada.

Informativno-poslovni centar nalazi se u Ulici Milenka Vesnića, a pored Bocan-Harčenka, otvaranju su prisustvovali beogradski sekretar za privredu Nikola Kožović, član Vlade Sankt Peterburga Jevgenij Grigorjev i rukovodilac centra Aleksandar Branković.

Informativno-poslovni centar otvara mogućnost da idemo dalje u bilateralnoj saradnji, jer za Srbiju nema smetnji ni prepreka, čak i u sadašnjim otežanim uslovima, naglasio je Bocan-Harčenko.

Regionalna saradnja daje poseban doprinos sveobuhvatnoj saradnji između Rusije i Srbije, bilo u privrednoj sferi ili u drugim važnim oblastima, dodao je ruski ambasador, prenosi Beoinfo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari