Američki eksperti: Vašington gubi strpljenje, Srbija mora da odluči

Ostavite komentar


  1. Ocemo da zivimo slobodno bez vase diktature.Ako postujete slobodu (kao sto stalno govori te)ostavitenas na miru.Necemo da postanemo vasa 51 drzava.

  2. Srbija je davno izgubila strpljenje sa Amerikancima i njihovom ljigavom i licemernom politikom i retorikom. Preduga je lista primera gde su se SAD ponasale mnogo gore od Rusa u Ukrajini. Srbija ce najverovatnije uvesti te sankcije Rusiji i to zbog ucena i pritisaka a ne zbog toga sto je neko u Srbiji uveren da su SAD ili Nemacka olicenje pravde, dobrote, humanosti, postovanja prava i sta sve jos ne. Nikakve razlike nema u politici Rusije i SAD, radi se o agresivnoj, nemoralnoj, nasilnickoj politici i nametanju sopstvenih interesa i pravila, ma sta ovi americki „strucnjaci“ lupetali.

  3. Ko su ovi ljudi? Kakva je ovo demokratija. Nije vam bilo dosta vaših zlodela nad nama, od desetogodišnjih sankcija do bombrdovanja. Znate samo zajezik sile, tako ste sa svimanpo svetu razgovarali. Izmiče vam se tlo pod nogama pa bih opet malo da ns slabije udarate.

  4. Kad te neko tuce I maltretira okrenes mu ledja. I narod Srbije sve vise okrece ledja zapadu. Procenat onih koji bi glasali za nastavak puta u EU je na istorijskom minimumu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.