Ana Brnabić objavila spot o Mariniki Tepić 1Foto: Printscreen/Pink

Ana Brnabić, premijerka Srbije i poverenica za Beograd Srpske napredne stranke, objavila je spot o Mariniki Tepić, odgovarajući tako poptredsednici i poslanici Stranke slobode i pravde, na njenu objavu u kojoj zaključuje da ljudi beže od laži predsednice Vlade.

U kratkom spotu, koji ima i muzičku podlogu, koji je Brnabić okačila na svom Tviter nalogu, postavljeni su kadrovi od TV izjava Marinike Tepić, i snimci njenih objava na Tviteru.

Reč je o isečcima obraćanja Tepić, izvučenim iz konteksta, i njenim reagovanjima na selektivno odabrane teme, nakon čijeg nabrajanja se u objavi Ane Brnabić sarkastično zaključuje „šta ćete – borba za normalnu Srbiju neprestana“.

Prethodno je Marinika Tepić, povodom objave Ane Brnabić o N1, Novoj i Danasu napisala: „E stvarno Ana Brnabić što ne možete da kontrolišete i Danas i Novu! Čime se vi bavite dok je i u martu Srbiju napustilo 4.000 ljudi. LJUDI! Ne novina! Oni ne beže kao vi od nas iz Skupštine – bežeći od istine. Oni beže jer ne mogu više da slušaju vaše laži i “detoniranja”“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari