Tepić reagovala na napade premijerke na Danas i Novu 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Potpredsenica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić reagovala je povodom objave premijerke Ane Brnabić, koja je na svom Tviter nalogu napala dnevne listova „Danas“ i „Nova“.

Tepić je podsetila Brnabić da je Srbiju u martu napustilo 4.000 ljudi, i skrenula joj pažnju da se umesto tima bavi medijima koje ne može da kontroliše.Brnabić je podsetimo, ponovo je napala listove Danas i Novu i najavila da će u narednih 48 sati pokazati da je „Aleksandar Vučić najčešće na naslovnim stranama ova dva lista“.

„Besmisao ‘bomba’ naslova Danasa i Nova je zapanjujući. Tek toliko da se vidi ko ne može da proda ni jedan primerak svojih tužnih novina bez Aleksandra Vučića na naslovnoj strani“, napisala je Brnabić na Tviteru.

Tepić je napisala: „E stvarno Ana Brnabić što ne možete da kontrolišete i Danas i Novu! Čime se vi bavite dok je i u martu Srbiju napustilo 4.000 ljudi. LJUDI! Ne novina! Oni ne beže kao vi od nas iz Skupštine – bežeći od istine. Oni beže jer ne mogu više da slušaju vaše laži i “detoniranja”“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari