Brnabić ponovo napala Danas i Novu: U narednih 48 sati pokazaćemo da je Vučić na naslovnim stranama 1foto (BETAPHOTO/KANCELARIJA ZA SARADNJU SA MEDIJIMA VLADE SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIĆ)

Premijerka Srbije Ana Brnabić ponovo je napala nezavisne listove Danas i Nova napisavši na svom Tviter profilu da je „besmisao ‘bomba’ naslova u tim listovima zapanjujući“ i najavila da će pokazati da je Aleksandar Vučić najčešće na naslovnim stranama upravo ova dva lista.

Kako je navela, tek toliko da se vidi ko ne može da proda ni jedan primerak svojih tužnih novina bez Aleksandra Vučića.

– U narednih 48h pokazaćemo da je AV najčešće na naslovnim stranama upravo ova dva tabloida, a ne nekih drugih, objavila je premijerka na Tviteru.

Premijerka Brnabić početkom marta ponovo se obrušila na nezavisne medije, kako ih je nazvala „Šolakove medije“, optužujući ih da baš oni stvaraju kult ličnosti Aleksandra Vučića, a ne neki drugi mediji na čijim naslovnim stranama nema ni reči o predsednikovom rođendanu.

Inače predsednik Aleksandar Vučić je u jučerašnjem intervjuu za Pink iz Italije naveo da je najviše puta bio na naslovnim stranama Danasa i Nove, te rekao da je srednje ime ovih medija „laž“.

Najavio je da će izbrojati koliko je puta bio na naslovnicama oba medija.

„Nikad ih nisam pozvao“, rekao je Vučić, komentarišući kako se „ne plaši“ onoga što mediji o njemu objavljuju.

Pritom, on nijednom nije naveo konkretnu laž koju smo plasirali, niti je demantovao list Danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari