Anđelković: Kumanovski sporazum nije bio povoljan za Srbiju, ali drugog rešenja nije ni bilo

Ostavite komentar


  1. Iznednadjuje me ko se sve naziva analiticarem. Dragi gospodine pa vi kao da ste bili u rudniku 20 i vise godina. Diktatorska vlast Slobodana Milosevica podrzana radikalskom vladom nacionalnog jedinstva odlucila je da Srbija nije dovoljno razorena, sankcijama, pljackom drzave, kriminalizacijom drustva, pa je odlucila da se igra sa najvecom zlocinackom organizacijom na zemaljskoj kugli, i umesto da se povuce na sever i istok Kosova da bi zastila vecinu srpskog zivlja na Kosovu i pri tome proba da ustanovi rezervni polozaj za dubinsko ratovanje, odlucila je da pretrpi bombardovanje. Tim potencijalnim gestom koji se pokazao uspesan i u operacijama u Hrvatskoj delimicno bi se prikazalo uvazavanje stvarnog stanja ali razumnost u odnosu na nemoguce zahteve NATO-a. Sa druge strane Milosevicu je bilo bitnije da se ne povuce sa Kosova, jer ce time svakako produziti vladavinu za jos koju godinu. Strasno je sto nam 100 godina nije bilo dovoljno da naucimo lekciju, da se sut sa rogatim ne bije, ako je zeljan buducnosti.
    Ovako smo popisali nesto sto je u velikoj meri protumaceno kao kapitulacija, i danas posle dvadeset godina je kapitulacija..

  2. Sram da vas bude bagro pokvarena i licemerna! Tu mislim i na tebe pacove sovjetski i na tvoju prljavu špijunski ulogu u sluđivanju srpskih masa zarad opstanka na vlasti ovog zla koje je uništilo i satrlo srblje i Srbiju za narednih 100godina. Šteta je učinjena nepovratno, veleizdajnici milošević, mira marković, šešelj i generali vojske jugoslavije predali su i prodali sve što su mogli a što je u bivšim seferejot i sereje bilo bitno za naš nesrećni narod. Ova današnja pošast od buczavog uz pomoć debilnog koferčeta je nastavak zla koje nas je zarobilo direktno evo već 35 godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.