"Pred SNS su teška vremena": Andrej Vučić ponovo sa naprednjacima Voždovca (VIDEO) 1Instagram/Relja Ognjanović

Andrej Vučić, brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, u subotu je održao još jedan sastanak sa naprednjacima beogradske opštine Voždovac.

Koliko je SNS-u važna ova opština svedoči i to što je objavljeno da je Andrej Vučić takođe nedavno bio na sastanku sa članovima i rukovodostvom ovog partijskog odbora.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Реља Огњеновић (@relja.ognjenovic)

Relja Ognjenović, čelnik SNS i direktor Fonda za PIO,  je na Instagramu objavio objavu u kojoj kaže da smo „na OO Voždovac imali priliku da održimo radni sastanak i ugostimo Andreja Vučića, člana Izvršnog odbora SNS i Luku Petrovića, potpredsednika Izvršnog odbora i člana Predsedništva SNS-a.

„Zajedno smo se dogovarali o našem angažovanju na predstojećim izborima, jer nam je cilj da naša opština bude prepoznata kao ona koja je uvek na usluzi svojim građanima, a naš rad i zalaganje da budu merilo svega dobrog što je u prethodnom periodu urađeno na Voždovcu.

Složili smo se da je pred nama težak period, ali da SNS ima dobar program i ide u dobrom smeru da ostvari sve zamisli politike našeg predsednika Vučića. Nastavljamo da se borimo za našu Srbiju!“, piše u objavi Relje Ognjenovića.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@luka.petrovic.official је поделио/ла објаву

 

Luka Petrović, član Predsedništva SNS, koji je i postavio krakti video zapis sa ovog sastanka na svom nalogu na Instagramu je napisao:

„Danas sam održao radni sastanak zajedno sa predsednikom Opštinskog odbora Voždovac, Markom Kulićem i Andrejem Vučićem, na kojem smo prošli korake koji će nam pomoći da u narednom periodu ova opština bude jedna od vodećih prema broju glasova i jačini u Beogradu.

Zajedno sa funkcionerima i aktivistima Srpske napredne stranke složili smo se da je ispred nas put koji možda nije lak, ali koji je zajedničkim snagama lakše preći.

Izbori koji nas očekuju treba da nam bude motivacija da budemo ujedinjeniji nego ikada pre i okupljeni oko ideje sigurne i jake Srbije, one koja ide napred“.

Vanredni lokalni, parlamentarni i pokrajinski izbori najavljeni su za 17. decembar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari