Antić (Metla 2020): Formiranje Odbrambene industrije Srbije posledica panike zbog Krušika

Ostavite komentar


  1. Vi bi hteli da se Krušik i sve fabrike vojne industrije likvidiraju i Srbiji nanese šteta. Sramota za vas i ono što vi zovete politikom opozicije.

    1. Ne kreira politiku opozicija nego vlast. Toliko bi trebao biti pametan da to shvatis. Slusas sefa koji se ubi kukajuci kako mu opozicija unistava namensku industriju. Ko li je ovde lud a ko zbunjen pokusaj da analiziras. Ako ne uspes sam zamoli nekoga da ti objasni. Ako moras, glasaj za gazdu ali se mani debilnih komentara.

    2. Ma dal’ ima veće sramote za ovaj komentatorluk kad mora da pripušta ovakve komentare zbog politike tolerancije i različitih mišljenja. Veće sramote za Srbiju u njenoj „modernoj istoriji“ nije bilo od kad su se pojavili pošasni snosovski skakavci i njihovi debilni botovi koji komentarišu na sajtovima malobrojnih slobodnih medija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.