Azem Vlasi: Namera Vučića je da sever odvoji od svakog prisustva vlasti Kosova

Ostavite komentar


  1. Ispunite potpisano! Nema sta dalje da pregovaramo dok se sve potpidano ne ispuni. Prestanite da progonom srpskog naroda na KiM! Sram da vas bude ako ste covek!. Kradete imobinu ljudima samo da ih oterate sa dedovine.

  2. Bivši Titov pionir deli lekcije… Samo principijelno Srbijo, ništa ne poklanjamo…

  3. Narod se mora zaštiti, ovo i nije loša ideja. Bar dok Vučić vodi Srbiju,neće moći Priština ništa značajno da preduzme

  4. Kao prvo, ZSO je upravo u skladu sa rezolucijom 1244, na koju se ova svinjska glava poziva! Kao drugo, gde su Srbi, kojih je bilo daleko više, nego Albanaca?! Dva metra ispod zemlje! Poubijani i proterani sa sopstvene dedovine!!!

  5. „Ako Kosovo nije nase , zasto od nas traze da im ga damo ? Ako je njihovo, zasto ga otimaju ? A ako vec mogu da ga otmu , ne znam sto se toliko ustrucavaju “ – Matija Beckovic

  6. Vlasi je stari znalac i separatista. Ne zeli samo Vucic celo Kosovo, to trazi najmanje 90 % Srba. Nikada ne priznati Kosovo je jedini nacin u ovom trenutku da se isto odbrani.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.