Bakarec kao beogradski odbornik nazvao proteste propalim, a protestante ustašama 1Printskrin RTS

Odbornik u Skupštini grada Nebojša Bakarec rekao je da su protesti „Srbija protiv nasilja“ propali, a deo okupljenih nazvao hijenama i mudžahedinima.

Odbornik Nebojša Bakarec rekao je da su protesta „Srbija protiv nasilja“ propali i da na njih dolaze ustaše i mudžahedini.

„Kada već pominjete vaše propale proteste, tamo je zavidan broj građana koje poštujemo, ali vaš ne poštujemo. Gost vaših protesta je mudžahedin, snajperista, on je gost svakog protesta. Ugostili ste i većnicu iz Zagreba, koja je većnica lažnog ekologa i gradonačelnika Zagreba Tomaševića. Gost vaših protesta je i ustaša Domagoj Margetić“, rekao je Bakarec.

Sa druge strane, odbornik SNS Aleksandar Mirković takođe je iskoristio svoje vreme da nazove organizatore protesta „hijenama“.

„Organizatori protesta su političke hijene, koje zloupotrebljavaju tragediju. Šetate se Srđanom Milivojević koji grokće i dahće našoj poslanici i pozivao je na ubistvo sina našeg predsednika, a šetate sa Borom Novakovićem koji je napao policajca. Dokazani i osuđeni nasilnici šetaju i protestuju, to je licemerno. A ljudi mogu da šetaju. Je l’ Milivojević groktao i dahtao, vi lažete jer nećete da demantujete. Vi (Filipu Tatalović) to isto mislite, samo su male razlike. Nemojte da menjate teze, niko ne kaže da su građani hijene, već vi političari koji imate istoriju političkog nasilja. To je najveći paradoks ove države“, rekao je Mirković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari