Bastaćev izborni štab u šatoru 1Marko Bastać Foto: Fonet/Zoran Mrđa

Centralni izborni štab “Šta radite bre” Marka Bastaća otvoren je danas u Knez Mihailovoj bb, na platou kod Delijske česme.

Predstavnici ove izborne liste pozvali su građane da ih posete svakog dana između 10 i 22 časa gde će ih oni saslušati o gradskim problemima.

Krajnje je vreme da se zapitamo šta se radi sa našim životima, poručio je danas
Marko Bastać iz grupe građana „Šta radite bre“, koja će učestvovati na beogradskim izborima.

Mislim da je krajnje vreme da se svi zapitamo „šta radite sa našim novcem, šta radite sa našim životima, šta radite na Slaviji, u Vinči, u Savamali, rekao je Bastać, obraćajući se novinarima na štandu udruženja u Knez Mihailovoj ulici.

Beogradska politička elita je odlučila da svi zajedno ostanemo u prethodnoj godini, što dokazuje time što iznad svojih glava drže satove koji pokazuju pet do 12, poručio je on.

Govoreći o udruženju, Bastać, koji je i aktuelni predsednik opštine Stari grad, kaže da je grupa građana sačinjena od ljudi koji su komunicirali sa građanima Beograda i znaju tačno šta su njihovi problemi.

Kroz našu laboratoriju dobrih rešenja koju vodi doktor primenjene ekonomije Đorđe Lajšić, doćićemo do rešenja svih problema u ovom gradu, naglasio je Bastać.

Polovinom januara, Udruženje građana „Šta radite bre – Marko Bastać“ najavilo je samostalan izlazak na gradske izbore.