Behljuli: Bujanovcu je potrebna multietnička vlast

Ostavite komentar


  1. Ne! Ako ste pošteno na legalnim i legutimnim izborima postigli ubedljivu pobedu onda i vladajte. U republici ćete participirati sa svojim mandatima. Davati vlast onima koji nisu to zaslužili i koji nisu poštovali piziv Vučića da svi Srbi u sredinama gde su Albanci budu jedinstveni nije kako se vidi iz izbornih rezultata uslišen a poziv Tačija da Albanci budu jedinstveni je kako se vidi uspeo. Srpkum partijama, odnosno poslanicima ne dati mesto ni „Baba Sere“ a kamoli direktorovanje javnih preduzeća ili zdrastva i prosvete kao i predsednike sudova ili načelnike policije. Čak i Stankovića li beše bi smenio i postavio Albanca iz pobedničke koalicije.
    Za četri godine će Albanci pojazati kako se vlada a za to vreme će Srbi iz Bujanovca i Preševa shvatiti da samo jedinstveni, poput Srpske Liste na KiM mogu parirati Albancima.
    P. S. Behljuljiju ne treba pružiti alibi za eventualno neuspešnu vladavinu.
    Ne zaboravimo u eri najčvršće vladavine Miloševića, Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Kraljevo, Čačak su pod voćstvom opozicije na čelu sa SPO doživeli najveći procvat.

  2. Lako ćemo mi da se dogovorimo sa komšijama srbima da živimo kao pre nego što su nas radi svojih prokletih interesa loši albanci i srbi zavadili.

  3. Gos.Behljuli,sada vas gledam u poslje rucka,recite toj srbadiji da oni nikad nemaju nikakve konkretne snimke o tome sta se dogadja toj srbadiji bilo gdje,oni samo govore i pricaju.Samo imaju snimke kako srbadija bezi za vrijeme Oluje,bjeze jer se osjecaju krivim.Pitajte tu srbadiju neka vam i nam pokazu siru sliku razorenog Knina.Nece moci prikazati,jer Knin nije niti bio razoren.Zelim svako dobro vama i svim Albankama i Albancima.Srbi su kukavice,samo ih trebate udariti bez kompromisa,bez milosti.Pozdrav iz Splita.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.