Belgzim Kamberi: Sarađuju vlade, zašto ne bi i opštine

Vlade na Balkanu žele da budu prepoznate kao faktor stabilnosti jer im je potrebna spoljna podrška
Predsednik Odbora za ljudska prava iz Preševa o saradnji pet albanskih opština u regionu

Ostavite komentar


  1. 1962.god. lokalni političari su "Trampili" srpski Ibarski Kolašin, Zvečan i leposavić za većinskom albanskom Lapskom Dolinom ili Preševom, Bujanovcem i Medveđom. Ulaskom čisto srpskih krajeva u Kosovskometohijsku oblast za rad hidrosistema Ibar -Lepenac i žrtvovanje čisto albanskih krajeva KiM u užu Srbiju se pokazalo dalekovido ““em su jezerom Gazivode potopili srpska sela i prognali Srbe a zauzvrat su u užoj Srbiji stvorili čisto albanska naselja. Ako se uzme da su Medveđu kao dokazano četnički kraj onda su se sklopili sve kockice. Ali, hajdemo da formiramo SZO Berane, Vraka, Kumanovo i Sent Andreja npr. pa da vidimo kako bi Crnogorci, Albanci, Makedonci i Mađari reagovali – ah da zaboravio sam i Temišvar i Rumune… I da! Formiraće se ta zajednica 09. 01. na moju krsnu slavu i referendumski izglasan dan RS.

  2. Neverovatno da Albanc i u 2016. godini koriste suplje price o Milosevicu kao izgovor i dimnu zavesu za svoje malo "velikoalbansko" izivljavanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.