Beli Preletačević 11. kandidat za predsednika

Ostavite komentar


  1. Neće uspeti sakupiti, pogotovo ne za samo 48 sati, pravio je malo cirkus i zabavljao narod ali to je sve.

  2. Građani su potpisom dali podršku Belom ne nekom nepoznatom iz grupe građana. Njihov potpis je alfa i omega kandidature i ukazano mu poverenje. U čemu je problem da se tehnička greška ne dopiše na obrasce? To se može uraditi na licu mesta

  3. Samo za Belog mora da vazi zakon, za malog Sinisu ne mora, za rusenje Savamale ne mora, za huligancine ne mora. Ovaj narod ako ima iole samopostovanja, neka izadje na izbore i neka glasa. I da, nemojte misliti da ce vas glas da propadne, psihopata Vucic je garantovao planirao da krade, a mi znamo sta cemo posle. Botovi, ostacete gladni!!!

  4. Sve čestitke ovom mladom čoveku, neka se omladina pokrene, nije ni njima lako. I meni je dosta istih ljudi već tridesetak godina. SAMO JAKO !

  5. Slusam danas clanove rika, velike magove prava, kako hoce svojim uputstvom da menjaju zakon – nizim aktom da derogiraju visi!
    Hvala Bogu da su se pribrali i se ne obrukase.
    Trazili dlaku u jajetu.

  6. Do sada nisam imao plan izaci na glasanje, jer realno sve su to iste face koje nas farbaju decenijama.
    Pojavio se Beli, kandidat koji je operisan od pozicije i opozicije, za njega cu vjerovatno glasati.
    Bilo bi samo lepo da u ovih dve tri nedelje pre nego mu podarimo glasove iznese neki plan rada, i predstavi ekipu koja ce nas pokusati izbaviti iz gliba

  7. Mnogi iz opozicije posebno Radulovic ce se pokajati sto su kao navodno hteli pomoci.Pomrsice im konce bice drugi ubedljivo,nazalost to nece biti dovoljno za drugi krug

  8. grobaru kupi prnje sa Andricevog venca, stize novi precednik u vunenim carapama, u belom odelu i na belom konju…Sirotinja uzvraca udarac! Samo jako! AVE BELI !

  9. Da dragi Nikola, ta dvorska budala IMAĆE DUPLO VIŠE GLASOVA od tvog cenjenog kandidata za predsednika republike Srbije.

  10. Bela groznica trese Srbiju i otresa sve rezime od devedesetih godina.Vaskrs ove godina vaskrsava Srbiju,svetska senzacija,pobeda Belog,David je pobedio Golijata,samo JAKO do pobede,sirotinja uzvraca udarac!!!

  11. Klasična dvorska budala. Zabava za magarce.

    Nikola
    14. mart 2017.

    Tebi je najzabavniji dok ga komentarišeš. I tvom idolu naravno.

  12. Beli je proizvod dvanaestogodisnje vladavine Demokratske stranke, nekadasnji "beli listici".

  13. Meni samo nije jasno kako nisu imali problem na prošlim izborima da verifikuju i puste da oduzimaju glasove na opštini Stari grad SNS bot Patkicu br. 6 i ne znam čiji je bio Čiča Gliša br.9. To im nije bilo ismejavanje izbora, nisu dokazivali da li postoje, nisu na uvid narodu dostavili potpise i ko je to dozvolio i overio i to tada bez notara??? Spring is coming, Ave Beli!! Samo jako!!

Ostavite komentar


Politika

Ko će od opozicije izaći na beogradske izbore? 10

Ko će od opozicije izaći na beogradske izbore?

Kampanja za beogradske izbore, koje je Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine 3. aprila raspisala za 2. jun, je formalno u toku, ali kao i da ne postoji, jer se još ne zna ni približno, ko će učestvovati u izbornoj trci, pa čak ni ko će sve iz opozicije trku bojkotovati.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.