Biber: Proevropska politika predsednika Srbije je blef

Uticaj Rusije na izbore u regionu i EU tema okruglog stola Medija centra Beograd

Ostavite komentar


  1. „…Biber: Proevropska politika predsednika Srbije je blef..“
    A prosrpska politika EU kao nije?

  2. ne druze Biber , rezim misli ozbiljno da promocijom osudjenog za ratne zlocine Seselja ,kog emituju svakodnevno po televizijama i prenose njegove stavove koji su u najblazem slucaju ekstremisticki isa ciljem da se ponovi pono za sta je osudjen , i ozbiljno misle da time sto se ratni zlocinci kandiduju na izborima i vode partije zemlju PRIBLIZE eVROPSKOJ UNIJI .ali nisu krivi ti ekstremisti , ako je neko lud , kriv je onaj koje stavove te osobe propagira kao normalne i pozeljne , a jos vise je kriv narod koji cutanjem to odobrava , a delom i aplaudira >>> ko to nepodrzava samo kaze ,, necu kupovati novine koje na naslovnoj strani promovisu osudjene za ratne zlocine ,, i kad ceo tiraz ostane neprodatr , bizo bi se takve novine dozvale pameti , ali ponavljam kriv je Narod @ ne treba ni delovati opozicioni i traziti podrsku za==od mazohistickog naroda , vec se ispisati iz drzavljanstva i otici u neku normalnu zemlju ,>>Zato cestitam Omladini Srbije sto masnovno emigrira , a mediji neka promovisu osudjenog Seselja za one koji su ostali !!!! Medalja za nasu Omladinu !!!!! Emigriraju , ne placaju porez za finasiranje Seselja , pa neka se rezim zaduzuje kreditima dok moze , a kad nastupi bankrot neka penzije budu kao na Kosovo , a podseticu tamo su peznije linearne svi po 50 eura !!! to j enajprikladniji kazna za sve i za ceo narod …..prihvatas ovu promociju osdjenog za ratne zlocine , evo ti penzija 50 eura ui umri u ekonomskoj mizeriji .lepo mi je jedan partiski saborac rekao ,,Mi smo partija Mladih , treba da ukinemo penzije !!! ja mu kazem ,jesi ti normalna ? Ma kaze ,, vidis da su oni krivi za sve , jos da im isplacujemo penzije !!! i u pravu je bio sto je to rekao jos 2011 godine !

  3. EU blafira da će da nas primi a mi ne smemo da blafiramo da će da uđemo? Hvala bogu da nećemo dosta nam je više ,, Jugoslavija“!

    1. Kao sto ne zelim da Srbija bude gubernija tako jos vise ne zelim da bude zapadna kolonija

  4. a zasto bi bilo uticaja Rusije u Sloveniji, kad ljudi nisu rusofili?
    Oni su i poreklom vezani za Srednju Evropu. Jedva su cekali da se oslobode komunistickih uticaja.
    Ovde je plodno tlo za uticaj Rusije, Sputnjika, Kine…
    Samo smo malo predahnuli u nekom trenutku i sad ajde opet iste boljke.

  5. Nije tačno. Rado bi 8n u Evropu po pare ali da ne menja ništa u svojoj vladavini odnosno diktaturi, na žalost to je ide zajedno pa se ipak opredelio za vlast.

  6. Moguće da Vučić nije posebno zainteresovan za EU, ali je jasno da EU uopšte nije zainteresovana za Srbiju. Ne vidim šta je loše u tome što neko želi dobre odnose sa Rusijom. Ja sam npr. pozitivan prema Rusiji, ne zato što ih obožavam već zato što smatram da je besmisleno izolovati najveću zemlju na svetu, uz to i nuklearnu silu, samo zato što nekome na Zapadu rastu zazubice na ogromna ruska prirodna bogatstva ili zato što SAD, kao mentor EU, moraju imati neprijatelja pa su iz navike izabrali Ruse. EU uvodi sankcije Rusiji na smešnu i ničim dokazanu priču o trovanju marginalnog ruskog opozicionara „najotrovnijim otrovom na svetu“ koje je preživeo (sic!), a uopšte se ne osvrće na dokazano ubistvo saudijskog opozicionog novinara koja je ubila vlast Saudijske Arabije. Toliko o EU doslednosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.