Biserko: Korak ka jednopartijskom sistemu

O rezultatima izbora

Ostavite komentar


  1. Najvecu diskredutaciju visepartijskog sistema, naprVili su DS i ostali nakon 2000te godine. Ujedno je propustena prilika i da se otkacimo tog jednopartijskog – laznog visepartijskog siatema koji nas davi skoro 3 decenije. Komunisti obojeni u lazne demokratske, nacionalne i svake druge boje, na vlasti su u kontinuitetu od 1944. godine do danas, pa ne cudi da je narodu svega dosta i da po inerciji, idu za vladarom koji im se cini najmanjim zlom. Sem Belog, alternativa ni na ovom izborima, nije bilo. Sve sam komunista do komuniste na saradnickom spisku stare udbe.

  2. Дух идологије Михајла Марковића "једнопартиска демократија"! Дрвено-гвожђе!
    За боље и нисмо, ево и Албанија отворила своје "шрази" књиге, Србија је остала "Северна Кореја" у Европи. Као што је написао Орвел у "1984" ништа боље за старо-нову власт од новоговора: "рат је мир", "не знање је моћ"…прво спалиш Србију, регион и дестабилизујеш Европу а сад си фактор мира и стабилности и "прочаја"!

  3. Koga ona napada njega Srbija zeli….kad budu shvatili oni sto je finansiraju bice kasno…

  4. Људи изгледа не схватају да Вућић није био само кандидат СНС-а већ све укупно, ако се не варам, 15 странака: Српска напредна странка, Социјалдемократска партија Србије, Партија уједињених пензионера Србије, Нова Србија, Покрет социјалиста, Српски покрет обнове, Српска народна партија, Покрет снага Србије, Самостални ДСС, Уједињена сељачка странка, Народна сељачка странка, Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија, Бошњачка демократска заједница Санџака, Савез војвођанских Мађара… Док се опозиција расцепкала у својој свађи ко ће да буде главни.

  5. Lenja opozicija, smesti se u poslanicku fotelju, malo galami, primi platu idnevnice…. Plata ide, a ja lezim…. Kad se raspisu neki novi izbori ponovo ce se setiti neazuriranih spiskova, medijske blokade…. Do tada, hvala dobro nam je

  6. Gospođo, nemojte da ste tužni. Saša Janković je pobedio sve opozicione kandidate.

  7. Na vlasti od 1944. komunisti? Jel su to i oni koji su 2000. cupali petokrake i slavili pad "poslednjeg komuniste", pa onda isporucivali srpske oficire? Vi liberali…

  8. Gospodjo BiSerko ti si jedan od najvećih krivaca što Srbija više praktično nema opoziciju!

  9. I Vucicu i opoziciji platforma je ista…vole rusiju i putina…protiv EU-je su…takva opozicija ne moze da se takmici sa Vucicem u pljuvanju zapada i ljubavi prema putinu???

  10. Ne valja onako, ne valja ovako, a nece valjati i nikako.
    Pa,sta onda valja, pobogu ?

  11. Kada procitate komentare, shvatite da smo sve sto se desava ZASLUZILI! Vecinu u ovoj drzavi cine uskogrudi, politicki neobrazovani i medijski nepismeni. Opozicija je "lenja" i samo prima "plate", gdja Biserko je izdajica (zato sto uvek govori istinu), svi kandidati su "isti", pa gospoda nemaju za koga da glasaju. A sta bi bilo kada bi, kao u mnogim drugim zemljama birali izmedju DVA kandidata? A glasa se za NAJJACEG i najbezobzirnijeg. Zato sto vecina ovde VOLI bezzakonje, korupciju i javasluk, koji i njima omogucava sitne nezakonite privilegije.

  12. A šta fali da na ovoj planeti ima još jedna Severna Koreja! Hahahahha….

  13. ““““Ako nam je dobro – onda ništa““““. Znači ništa, i dalje će da duva samo Pišta….Neka bar, kampanja bude permanentna, da slučajno ne izgubimo iluziju progresa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.