Bivši članovi Jedan od pet miliona: Izdali su misiju izlaskom na izbore

Ostavite komentar


  1. Znači, razvalili ih udruženim snagama UDBA i pohlepa nekolicine. Nažalost, ništ anovo u Srbiji…

  2. Slatko je mesto u skupštini, ne radiš ništa, čačkaš nos a parice kaplju, svakog meseca! Nije ni Čeda džabe šetao po ulici u izlizani patikama!

    1. Da,zato su ovi tvoji proglasili bojkot,ali ne bojkotuju plate i skupštinski restoran.Obrati se prvo njima i pitaj ih to.

      1. Ako nisi znao, da te obavestim da je i bojkot vid politickog nadmetanja. Narocito kada to od doticnih poslanika traz njegovo biracko telo. Svet je osmisljen u koloru, a ne kao vase vidjenje, samo crveno-crno.

  3. Njih desetek ili manje, neka odu bez vraćanje. Nas stotine hiljada smo tu, a dežurni na ulice svake subote oko 10.000- 30.000.samo u Beogrdau.

  4. E sada im svima treba dokazati i u Subotu masovno na ulicu, da se vidi zasto i zbog koga su gradjani godinu i vise izlazili na proteste. Svojatanje svega sto je postignuto za ovih godinu dana je NEMORALNO, LICEMERNO, BEZOBRAZNO…Nisam ja iz unutrasnjosti svojim prevozom dolazio na proteste zbog neke organizatorke, vec zbog neslaganja sa politikom vlade, koja krade izbore.

  5. Niste vi „bivši“, oni su bivši.
    Mi smo #1od 5miliona, gradjani Srbije!
    Tačka.

    1. Tacno. Izmedju ekipe koja je umislila da je na celu „1 od 5 miliona“ i onih koji su umislili da su Napoleon nema nikakve razlike.

      1. Tako je Marina. Ali, dobar izgovor para vredi, i to bukvalno.
        Tako mladi, a tako pokvareni.

    2. Ma vi ste k… na biciklu! Da vas ima i milion, skinuli bi SNS sa vlasti. I meni ste se smucili. Kako mislite da dobijete vlast, da vam padne sa neba? Trazite dlaku u jajetu, a ovamo ste vec debelo uleteli u apanazu.. Jedni kod vlasti drugi kod Djilasa a vi setaci, u Krug oko terazija, gladni, besni, promrzli.. Da parafraziram Kusturicu ,, a ti se Muzafere kupaj“.
      Problèm je taj sto u stvari nema ljudi iza ovog udruzenja, stranke, tacnije strancice u tkz SZS, ni same ne znaju gde ce, raskoli u rukovodstvu, svako na svoju stranu i da li ta slika obicnim ljudima koji glasaju na izborima, uliva nadu da takvi likovi mogu nesto d’à promène na bolje? Naravno da ne.. U situaciji kada ce cenzus biti 3%, to je opet nemoguca misija i za gomulu tih strancica opzicije i ovog udruzenja. Jedino da promenimo ustav pa da onaj ko osvoji 1% glasova, d’à moze da formira vladu? Jedino tako.. Za ostalo, trebace milioni Ali glasaca!

    1. Stvarno nema smisla.. Evo, i moje babe nema medju potpisnicima.. E ljudi, zakazacu joj konferenciju za stampu, pa kad izdamo saopstenje.. Pa kad se otcepimo od ovog udruzenja i osnujemo 1 # 2 miliona baba! Pa posle d’à vas vidim.. A ono 1 # 5 miliona, moracete da smanjite na 1 # 3 miliona.. Inace, ima da vas tuzimo, bre!

  6. Pričajte vi šta hoćete ja sam u subotu ispred Filozovskog fakulteta u 18h kao i svih prošlih 50 subota!

  7. Šta vam je žvalavi ponududio. Đžaba vam provaljena ste priča, isto kao i beli. U najboljem slučaju 0.7‰ glasova
    .

  8. ništa prostije.proteste nastaviti pod parolom’ bojkot’ ko hoće da ide na izbore neka ide.važno je da što manje ljudina njih izađe.ovi bezveznjakovići ionako neće dobiti ni po 10 glasova ukupno

  9. To je sve u redu, ali je pismo prilicno tupava antipropaganda. Problem kod svakog ciljanog i argumentovanog napada je: moras da imas dva kraja. Jedan je logican razlog (izdaja principa Bojkota i izlazak na izbore) a drug (koji ne postoji) je: ko su ti ljudi, izadjite sa njihovim imenima i biografijama da ih svi cujemo i zapamtimo. Bolje da nam ih vi danas objavite, nego da ih sutra svi citamo na vratima kancelarija vucicevih Javnih Preduzeca.

  10. Novi izbori ce im dati novog razloga za demonstracije, jer ce biti pokradeni, kao i svi do sada. Posle izbora 2016. je mesecima bila najavljivana skupstinska rasprava o tim izborima i o svim uocenim nepravilnostima, o falsifikovanim izvestajima i slicno, pa nikad nije bilo te skupstinske rasprave.
    Dok se ne rasciste svi dosadasnji problemi, nema smisla ici na nove izbore.

  11. Izlazak na izbore u okupiranoj zemlji je bolest kja se leči u specijalizovanim zdravstvenim ustanovama.

  12. Setali malo vikendom, kad stignu I vec posle godinu dana pomislili da su mnogo vazni…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.