Danas blokade u Beogradu: Poznata jedna lokacija, druga će biti naknadno saopštena

Ostavite komentar


  1. Blokirajte eo sutra, ovaj ce samo da vas gleda i da ceka da se ospete. Od setnje i blokada nema nista. Ali zapamtite jednu stvar, ovo ako mu prodje, proci ce sve.

  2. Dobro, to je uvertira a kada ce ono pravo, NATO intervencija i rusenje svega i svacega. A i te ambasade, sve ovo je amaterski organiyovano

  3. A gledaoci Pinka i Hepija će odgledati i emotivno učestvovati u još jednoj epizodi serije u kojoj njihov super junak i moralna vertikala pobeđuje zlo.
    Dobro (AV i njegovi obožavatelji) opet pobeđuju.

  4. Imam utisak da imate petokolonasa u vasim redovima. Vucic sve unapred zna. Vi ovo sto ste uradili, samo ste pristojne ljude koji su glasali za vas okrenuli protiv.

  5. Nije loše kod Vas čim ste OPET birali standardnu ekipu , bravo za pobjednika doveo je do svršenstva izborni proces…..ekonomski tigar je u zaletu, nema za njega prepreka čak šta više pojedini iz prepreka mu pomažu…

  6. Ne dajte se ljudi.
    Ne lomite ništa, budite pametni i ne dajte da vas kojekakvi isprovociraju loše, a SVE BLOKIRAJTE + OBAVEZNO SE MEĐUSOBNO ČUVAJTE, ne dajte policiji kao juče da više njih samo jednog tuče (dok ostali snimaju /!?!/ umesto da spašavaju dečka, kako bi i sutra mogao doći gde god treba)

  7. Ne znam čija je ideja bila ono sinoć. Kad se na to doda pljuvanje Nestorovića vidi se ili diletizam ili ima ubačenih elemenata unutar pokreta. Da sutra budu najposteniji izbori biće manje glasova. Sa druge strane Nestor ode na 10%

  8. Počelo je,to je bitno,ne može preko noći.Koliko je protesta bilo dok Milošević nije pao,lupanje u šerpe za vreme dnevnika 2…Bitno da je počelo,sad će sve ići svojim tokom,doći će i faraonu kraj.

  9. Znam da moj komentar nećete objaviti ali ću ipak napisati.Svi huligani koji su sinoć razbijali skupštinu da budu adekvatno kažnjeni,takođe da oni plate štetu a ne građani.Ovim rušenjem od sinoć su sebi naudili.

  10. Sjaši kurta da uzjaše murta. Ništa se nije promenilo. Student nije zapalio žito. Bio sam na protestima dok sam studirao. Ja završio sve legalno drzavni fakultet a moji saborci privatni fakulteti. Oni u vlasti a ja kod privatnika koji radi za vlast

  11. Ostavite nas na miru i pustite da funkcioniše ovaj grad. Imate pravna sredstva, pa njih koristite za svoje političke borbe. I ne zloupotrebljavajte neobaveštene i neupućene u sopstvene svrhe. Da odmah dodam, niti sam „bot“ niti politički aktivista.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.