Bocan-Harčenko: Spomenik ruskim vojnicima simbol neotuđivih veza Srbije i Rusije

Ostavite komentar


  1. Nisu oni u 1. Svetskom ratu krenuli da brane Srbiju, nego svoj uticaj u svetu i mogućnost da ostanu velika sila. Srbi su mahom toliko naivni kada je u pitanju Rusija. Zvuci lepo da kao imaš negde daleko velikog brata koji te navodno od svih brani. Super mit. I oni ga besomučno izrabljuju gde stignu. Šteta sto je to samo mit i sto nas taj dečji san o pravednom zaštitniku stalno skupo košta.

  2. Mislite, „simbol NERASKIDIVIH veza“ (ili možda „trajnih“, „postojanih“, „neuništivih“ itd. veza), a ne „neotuđivih veza“?!
    Ko bi mogao da „otuđi“ vezu između Srbije i Rusije i na koji način?! I pre svega – zašto, šta bi radio s tom vezom pošto je otuđi? Ovde mora da se nešto izgubilo u prevodu…

Ostavite komentar


Politika

Koalicija "Biramo Niš" predala izbornu listu za lokalne izbore 8

Koalicija „Biramo Niš“ predala izbornu listu za lokalne izbore

Koalicija "Biramo Niš" predala je noćas Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške za listu "Biramo Niš - Đorđe Stanković"Izborna lista "Biramo Niš" na kojoj su Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Zeleno-levi front i Pokret slobodnih građana, kao i građanski i aktivisti stranaka koje inače u Beogradu ne učestvuju na gradskim i lokalnim izborima, predala je preko 1.300 potpisa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.