Borelj: Bojkot izbora u Srbiji nije opcija

Ostavite komentar


  1. EU salje poruku:Ova vlast mora da ostane i posle ovih izbora ma kakvi oni bili jer ce ona uraditi ono sto trazimo od nje a to je priznanje Kosova.A ljudska prava i medijske slobode trenutno ne zanimaju EU.

    1. Tačno tako. Evropa hoće da Vučić i dalje ostane na vlasti u Srbiji zato što Vučić ima još nezavršenog posla oko formalnog priznanja Kosova, i zato Evropu baš briga šta Srbija hoće.
      Zato nema nikakvog smisla izlaziti na ove „izbore“ jer se njima samo Vučiću pruža legitimitet, a to je jedino što Evropa Vučiću ne može da obezbedi. Zašto bismo mu ga mi obezbeđivali, šta mi dobijamo od toga, osim samo još više lopovluka, nepravde i korupcije u Srbiji?

  2. Ma samo kuliraj i uživaj EU. Mi menjamo našu zemlju, a vi kako hoćete. Ako vama ovo što radi AV nije za brigu onda EU nas ne interesuje.

  3. Na zalost Vi gospodine kao I svaki prakticni covek smatrate da izbori u drzavi bez definisanih granica I sa definisanom jednoumnom politikom prezivljavanja personalnih diktatorskh uverenja u pravu na trosenje tudjeg zivota I stvaralastva mozte da smatrate bojkot neprikladnim,Ali to normalnim I pametnom coveku ne smeta da izvrsi samoizolaciju I distanciranje,dakle bojkot,dok ostrasceni snagatori me zavrse svoj personalnih rat. Mir bozji,pomozi im boze nek se poubijaju u njihovoj igri ko je kriv.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.