Borislav Antonijević kandidat za gradonačelnika pokreta "Mi - snaga naroda" 1foto R.Z./ATAImages

Borislav Antonijević biće kandidat za gradonačelnika na listi „Mi snaga naroda – prof. dr Branimir Nestorović“, rečeno je iz tog pokreta na konferenciji za medije u Skupštini Srbije.

Pokret Mi snaga naroda, izaći će na beogradske izbore sa listom pod nazivom „Mi snaga naroda – prof. dr Branimir Nestorović“, objavio je danas poslanik Borislav Antonijević.

Na konferenciji za medije u Skupštini Srbije najavljeno je da će Antonijević biti kandidat za gradonačelnika Beograda.

Podsetimo, Antonijević je jedan od osnivača grupe građana „MI – Glas iz naroda“, a nakon rascepa tog pokreta ostao je uz Branimira Nestorovića i novoosnovani pokret „Mi – snaga naroda“.

„Ostajem nepromenjenog stava, tabor ne menjam nikada. Ljude sa kojima sam od početka, sa njima idem do kraja“, rekao je tada za Danas Antonijević.

Ovo nije prvi put da se Antonijević kandiduje za gradonačelnika Beograda. Na beogradskim izborima aprila 2022. godine bio je kandidat za gradonačelnika liste „Boško Obradović – Srpski pokret Dveri – POKS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije”.

Ta lista osvojila je sedam mandata u beogradskoj skupštini, a Antonijević je postao odbornik u Skupštini grada Beograda.

Juna 2022. godine postao je član Političkog saveta Srpskog pokreta Dveri, a pokret je napustio godinu i po dana kasnije zbog „moralno nedopustive“ koalicije sa Zavetnicima.

Jedan je od osnivača udruženja “Lekari i roditelji za nauku i etiku” (LRNE), a reakcije javnosti izazvao je tokom pandemije otvorenim promovisanjem Ivermektina kao leka protiv kovida, a protivio se i vakcinaciji.

Njegova izjava o tome kako je jedina razlika između vakcinisanih i nevakcinisanih ta da „nevakcinisani ne mogu umreti od vakcine“, delila se na društvenim mrežama u toku pandemije

Rođen je 1967. godine, završio je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, specijalista je ginekologije i akušerstva, a od 1999. zaposlen je u Ginekološko-akušerskoj klinici „Narodni front“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari