Borko Stefanović o Dačićevoj kampanji: Svesno obmanjuje Srbiju, svi znaju da Vučić za premijera sprema Sinišu Malog 1Foto: FoNet / Aleksandar Barda

Zamenik predsednika SSP Borko Stefanović smatra da se lider SPS, Ivica Dačić, reklamira kao premijer jer ne može svojim biračima da objasni kako nekad moćni SPS nema kandidata za predsednika države.

Lider socijalista svoju kampanju bazira na tome da će on biti posle izbora naredni predsednik vlade, dok će Aleksandar Vučić, predsednik SNS biti predsednik države.

– Dačić svesno obmanjuje Srbiju jer svi znaju da Vučić za premijera sprema Sinišu Malog, konsiljerea za sve mutne i kriminogene poslove ovog režima. Tako je i Vučić lepo ponizio Dačića jer je Šešelju naredio da i on radi kampanju Šešelj premijer – kaže Stefanović za Danas komentarišući Dačićevu kampanju.

Kako dodaje, ni Dačić ni Šešelj nemaju šanse i to predstavlja obmanu i jeftinu zabavu za birače.

– Ono što je dobro je da će Srbija pobediti svu trojicu 3. aprila ako masovno izađe na birališta i izvede našu zemlju iz ovog haosa i kriminala – smatra Stefanović.

Kako je Danas ranije pisao Vučić izgleda neće imati problema sa izborom novog premijera, jer mu se za to mesto nudi i lider SRS Vojislav Šešelj.

Jedina je nepoznanica da li su SPS i SNS strateškim ugovorom o saradnji utvrdili da će prvi čovek socijalista biti i naredni predsednik vlade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari