Boško Obradović: Opozicija da se ukrupni u dve kolone – prozapadnu i suverenističku

Ostavite komentar


  1. E moj Bosko pa zar je noguce da si toliko lud,zar mislis da se „ukrupnjavanje“vas moze dovesti do nekakvih rezultata vasih?Pa naravno da ne moze niti ce to ikada moci i ti to znas ali dobro moras nesto da kazes ne placaju te zapadnjaci dzabe moras nesto izneti i ja te razumem.

  2. Opozicija da se uvazava ?Nikad bolji vic nisma cup u poslednje vreme?Pa kako da se uvazavate majko moja kada krtadete jedni od drugih,kada se rasturate i razdvajate i onda o cemu vi pricate onda,kakvo jedinstvo?Znamo da je vase „jedinstvo“da skinete Vucica sa vlasti i to je jedini tacno ali od tog vaseg plana nema nista.

  3. Ovde jedino ko manipulise ste vi opozicija,to vec unapred znate sta ce biti i vec se to pripremate kao i do sada da se branite od ubedljivog poraza koji vas ocekuje?Ocigledni je da je ovo drugo u itanju i od toga ne mozete pobeci to da vam bud jasno.

  4. Obradović više utupi sa tim svojim državotvorstvom i suverenizmom.
    Kao sada niko ne želi suverenu Srbiju osim njega i njemu sličnih. I šta znaći državotvorne stranke ? Pa država postoji, šta bi oni to novo da tvore ? A što se tiče KiM, ona je pod upravom UN, i tu se pravno ništa ne može učiniti. Može samo ratom.

  5. Opozicija svojim neodgovornim ponasanjem nikada nece postici nista niti ce ikada doci do vlasti koju toliko zele

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.