Branislav Trifunović: Apsolutno bojkot, to smo tražili na protestima

Ostavite komentar


  1. Bane,ti se ništa ne pitaš,nego kako Amerikanci kažu batici,pa nije bata bio džabe u najskupljem ski centru u Americi,a ne radi ništa.

    1. Ljubiša bote lažljivi skote! Stvarno si zaslužio da te čika Nikola izdevetata kao vola u kupusu što kažu naši stari. Truješ i lažeš skoro svaki dan ovaj komentatorluk na sajtu Danasa tako da si zaslužio debele batine.

      1. Ajde izdajniče dodji da me izdevetaš,baš bih voleo da vidim to.Je’l ti Kalabić idol zato što je izdao čiča Dražu?Svi ovi tvoji 1 od 5-okolonaša idu u američku ambasadu po mišljenje,izdajnici kao i tvoj idol.Klekni,pomoli se i možda ti udje oproštaj.

        1. A,ti trazis da te neko izdeveta? Ljubisa,plakao bi ti na kraju.Sikter upisanko da ti pametovanje i ku#×@nj€ ne prisedne!Objavite komentar.
          Mnogo prostora se daje ovom
          upisanku….obican bolesnik!

        2. Nema problema brate nemili, samo kaži đe si i dolazim! Kolac je spreman i to neomašćen i zasoljen za tvoje prkno!

  2. Bane je ok lik samo što ne konta da ideale možeš da furaš jedino kao individua i da ti oni budu vodilja u intimnom životu. U politici stvari nikada nisu niti će se tako odvijati, a pogotovo na plemenskom nivou društva kakvo je Srbija. Daleko smo mi od toga, tako da Bane sa svojim stavovima liči na utopistu srednjih godina. Slažem se sa svim stavovima, samo što ih je nemoguće sprovesti u Srbistanu.

  3. Odlazio sam da slušam izabrane Srbe na Filozofskom fakultetu, sesije „Nije filozofski ćutati“. Jedne večeri (04.04.)je bio i jedan Akademik koji se nudi da bude političar na najvišem položaju, a da nisam čuo do sada suvislu misao o ubrzanom nestajanju Srba iz Srbije.
    Osim glumca po opredeljenju a po nužnosti političar, Sergej Trifunvoć, koji je pitao pored sebe na tribini najaktivnije i najeksponiranije političare, filozofa Mićunović i sociološkinju Pešić, a da oni nisu mogli da odgovore na njegovo pitanje. Trifunović je rekao sledeće: “Reći ću ja, ludak je. Je l’ može? Platiću ja, nije problem. Nama, šta god vi mislili o tome, 30 godina ovom zemljom vlada Slobodan Milošević, na ovaj ili na onaj način. I onda ja pitam ne Vučića, nego vas, je l’ smo mi normalni, bre?”
    Moj odgovor na ovo pitanje sam dao u drugoj rečenici ovog komentara

  4. A sto ne biste malo da vadite repu?! Budite primer omladini kako se dolazi na vlast,postenim radom!

  5. Ne treba Vucicu bolji saradnik od ovoga Baneta. Napljuvao covek opoziciju bas bas. A meni jos nije jasno sa kojom to snagom Bane racuna da moze da pobedi ovaj trenutni sistem vladanja.
    Bane je seme razdora.
    „…iako se lično ne slažem sa 95 odsto stavova članova opozicije“. OK, ne svidja ti se bas opozicija, …ali 95%. Da nisi malo preterao BEZGRESNI Bane.
    I tako dok g-din Bane trazi andjela bezgresnog koji ce NJEMU (Banetu) biti potaman, nama vreme curi, ali bas bas. ZNAM zasto mi sada na misao dolazi scena „Profesionalac – Nije Milosevic kriv, mi smo govna“. Posle Banetovih nastupa, nekako uvek se setim ove predstave.
    Nije mi jasno kome se on obraca. Koja je to snaga koja ce doneti promene. Osecam razocarenje u tzv. „elitu“. I sticem utisak „sve moj do moga“. Razocarenje, rezignacija i savet za malo mladje „put pod noge“. Sa Vucicem i Banetom nema ovde perspektive.

  6. Bojkot ?!
    Jel oma nesto drugo pametno da ponudite narodu sem bojkota??
    I sta znaci bojkot …. znaci da je neki strah u pitanju od rezultatskog debakla….jel to u pitanju ???

  7. Samo neka oni bojkotuju izbore, i ovako nemaju reultate nikakve, danas se Srbija gradi, i narod to vidi i zna, za razliku od onih koji su Srbiju uništili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.