Brnabić: Da su rezolucije EP obavezujuće, Srbija bi do sada bila ozbiljno kažnjavana

Ostavite komentar


  1. Da je EU parlament ozbiljna institucija, i rezolucije bi mu bile ozbiljne. Ali to je paradna stitucija kojom se glumi demokratija i koju ni građani zemalja članica ne uzimaju za ozbiljno – pogledajte samo izlaznost na tim izborima… Ceo taj zapadni sistem je jedan rijaliti šou za zamlaćivanje naroda dok se elite iza scene bogate.

  2. Neću lezbejku na čelu vlade. Sramota me je, najradije bih u zamlju propao. Ovaj, ne samo da ju je stavio da ikebaniše, već ju je uselio u vilu na dedinju. Sada narod plaća bitangama da koriste državne resurse zarad sopstvene koristi.

  3. Curecoj pameti je jasno da ova Rezolucija EP je obavezujuca za E. Komisiju koja donosi odluke a ne za drzave za koje nije obavezujuca . Voleo bi da Brnabicka zapamti sta sada govori pa da objasni posle mogucih odluka Komisije o finansiranj, nasta je mislila i zasto laze narod Srbije.

  4. @Grandiozni Grandoje, mozda ste vi u pravu ali isto tako nadlezni organi takve EU mogu da donesu odluku da poslaju komisiju kao i da obustave pristupne fondove a to nisu male pare za Sefa na koje racuna. NAPREDNO. Ziveli

  5. Како можете објавите коментар да је неко лезбејка .Зар жто није увреда ?Мораћу Виоли да пошаљем шта објављујете и колико тжсте зрели за јевропу.Ја толо да ви кажем да сте ми млого паметни и да ви јевропа чека сас раширене руке.Ајд уздравље и видимо у јевропу

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.