Brnabić: Izveštaj ODIHR-a stavlja tačku na laži i besmislice o krađi izbora

Ostavite komentar


  1. I sta cemo sad? Da se ne prizna izvestaj ODIHR i Vucicevih Evroparlamentarnih placenika

  2. Brnabić „Samim preporukama je jasno da su u Srbiji bili fer izbori i u skladu sa demokratskim normama“, …Tako se laže i manipuliše – deca da se uče na tim primerima !…sa ovakvom vlasti – Srbija nema budućnost !

  3. Takcu po pitanju izborne kradje stavljace Medjunarodna istrazivacka komija Evropskog parlamenta, a kakav ce biti zakljucak te Komisije, izmedju zapeta, do tacke – mutatit mutandis!

  4. Gde misle da im ove duša kada okončaju život na zemlji. Nih ni u pakao neće primiti.

  5. Izveštaj ODIHR potvrđuje da se vlast ne razume u svoj posao. Kao malom nerazumnom detetu mora prstom da pokaže bar na dvadeset mesta gde ste brljali, muljali, lagali i ukrali. Cela EU vas je po tačkama preslušavala i kritikovala. Vi ne znate šta je stid, to je najveći problem.

  6. Ovo ima samo u Srbiji. Premijerka se hvali činjenicom da je izborni zakon promenjen u skladu zamerkama ODIR-a i to u 7 tačaka. Ostalih 17, eto, nisu mogli da isprave. A radi se o elementarnim i normalnim članovima izbornog zakona koji su u svakoj demokratskoj zemlji OSNOVA poštenih izbora. Ona nam ČINI time što će izborni spiskovi biti pravični i bez falsifikata. SNS LOPOVI.

  7. Vidi se da poslovna administratorka po zvanju Ana Brnabic nije razumela preporuke ODHR-a pa treba neko da joj razjasni.Kradje je bilo i oni su to objasnili ali administratorka to nije razumela.Zena se i rukama i nogama bori za funkciju koju bi mogla da dobije posto je podela skoro pa ne bira kako ce da pokaze odanost svom sefu do koga joj nije toliko stalo koliko do funkcije.Trebala bi da se upristoji mada je pokazala da joj je to strano i pazi sta prica i kako se ponasa,jer se tako ne ponasa osoba koja je bila na tako vaznoj funkciji.

  8. Radikali su pokrali izbornu volju građana Beograda, to svi znaju, potpuno je nebitno šta lopovi govore i misle.

  9. Опасно је када сам поверујеш у сопствену лаж.

  10. Ženo ti ne znaš da prepričaš deset redaka koje si pročitala. Ali kako da razumeš kad ne razumeš kako sama kažeš.

  11. Članovi ODIHR su naveli SVA vaša muljanja, laži, podmetanja, korišćenje svih mogućih državnih resursa za sopstvenu kampanju, jednom rečju: sve nezakonitosti ove vlasti. Opet lažete, a laž i krađa su povezani.

  12. Znate vi dobro šta ste radili.A znamo i mi jer je snimano i dokazano.
    Ni ti ni tvoj gazda ne smete da zaboravite da je od ukupno izaslih birača MILION njih glasalo za opoziciju.I tek će.Vama rejting može samo da nastavi da pada,pravi primer je SPS koji je dobio upola manje glasova nego pre 2 godine

  13. Ana ili nije razumela preporuke ili namerno tumaci tekst na pogresan nacin , posto ne drzi puno do mentalnih sposobnosti stanovnoka Srbije.33 preporuke su delimicno ispunjene, to znaci da nisu ispunjene a one sacinjavaju vecinu preporuka. Zbog takve obmane treba je momentalno zatvoriti.

  14. Marinika Tepić o izveštaju ODIHR: Da vidimo da li će Brnabić opet zapeti da razume…

    Kao što vidimo Ana Brnabić je sve lepo razumela a sada da vidimo da li će Marinika Tepić „opet zapeti da razume“ Anu Brnabić i „njojzinu verziju“ o izveštaju ODIHR-a koji „stavlja tačku na laži i besmislice o krađi izbora“ ?

  15. Па зар већ чињеница да добијаш препоруке како треба да (у)радиш нешто чиме си се дичила („избори су били беспрекорни“) није довољна сама по себи?

  16. Zamisli opozicija ima dve tv. stanice a vi sve ostale i oni izvestzvaju lose.A vasih 40 medija med i mleko u Az rbiji.Imas li ti ogledalo ?

  17. Kerber „Velikog šefa“, bez trunke morala, ograničenih intelektualnih sposobnost i neigeanicenog vlastoljublja. Našla se vila u čemu nije bila, pa glupostima okolinu zaliva.

  18. Vucic i Ana su stavili tacku na kradju kad su poceli da kradu I pre izbora. Cini mi sa da I’m izvestajima ODIHRa nije jesan te su ga protumacili da se kradja podrzava.
    Sta se moglo drugo ocekivati, kad je lopov prizno da je ukro.

  19. Njeni zaključci su na
    nivou znanja diplom
    atskog jezika.Kako je
    ona polupismena i za
    ključci su na tom niv
    ou.Polupismeni,nagin
    ju,totalnoj nepismen
    osti.A laž je inače im
    anentna radikalskoj
    osionosti.

  20. Ma da..narod ne vidi samo i jedino Vučićana TV a nidmo ni svojim ocima videli grupna popunjavanja listica po prtljaznicima automobila i nosenje hrpe listica na biracka mesta…nismo videli ni pokojnike koji glasaju.Licno videla i jedno i drugo…..Narod lud, nema oci pa mu ova nakaza prica sta je video..ko i da smo ekonomski tigar.Mi ne znamo koliko novxa primamo i koliko prava i dostojanstva nemamo..ne znamo ko nas leci ko nas uci ko nam je gradonacelnik ili nacelnik okruga.Nista to ne znamo…samo znamo i vidimo sve.To sami sebe lazu i onaj ko je kriv on se i brani..Ko sto i rade.Propast potpuna i treba da nestane ova drzava jer je volovodnica kriminalaca, kurvi i bolesnika…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.