Brnabić: Region da uči od Skandinavije

Ostavite komentar


  1. Uz sve postovanje ovoj zemlji koja nam je od 2.sv.rata toliko pomogla, ipak da primetim da Norveska nije adresa za pomoc ulasku u EU jer jednostavno nije clanica. Takode oni koji se nadaju pomoci od SAD i NATO za ulazak u EU na pogresnom su koloseku. EU je EU i to je vec samo 27 a ne vise 28 zemalja. Inace premijerka Brnabic je u pravu kad kaze da treba da se Balkan ugleda na Skandinaviju ali u stvarnosti tu nema bas ni malo slicnosti, na zalost nerealno je!

Ostavite komentar


Politika

Poslanik u narodnoj nošnji podržao izbor nove vlade Srbije 10

Poslanik u narodnoj nošnji podržao izbor nove vlade Srbije

Uoči početka sednice Narodne skupštine na kojoj treba da se raspravlja i potvrdi izbor nove vlade na čelu sa Milošem Vučevićem, Milija Miletić, poslanik Narodne seljačke stranke, sa liste SNS, obraćajući se u narodnoj nošnji, podržao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića i budućeg premijera i ministre.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.