Brnabić: Samo kroz dijalog možemo doći do sporazuma

Ostavite komentar


  1. Dok vi kao vodite dijalog nama tuku decu na kosovu. Pod hitno moramo da priznamo Kosovo i da zavrsimo sukcesiju da bi ljudi na kosovu pokušali da žive pod manjim pritiskom.

  2. Priznas Kosovo udjes u EU Ko ce da te posle pita odakle si zivis u EU gde God hoces i kako se snadjes zivis li u belgiju ili francuskoj ilivu srbiji Niko te ne pita vise

  3. Ta nemoj da pricas ? Do kog to sporazuma putem dijaloga ? Gde je taj dijalog i od kada se to priznanje nezavisnog Kosova zove „sporazum“ ?

  4. Samo kriminalcu ne odgovara ukazak u EU jer zna da bi ga nasli u misjoj rupi ovako oni srbi koji sa sa madjarskom granicom postasr madjari oni sa rumunskom granicom rumuni i t.d a sutra udje crna Gora svi ce biti crnogirci i gde su onda srbi u srbiju ce ostat samo neki penzioneri koji su za nigde sve zbog kosova a to je moje misljenje

  5. Je l ova nesrećnica učila u školi, matematički problem koji – nema rešenja?
    Ili preklapanje skupova?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.