Brnabić: Srbija dodelila tri miliona evra za pomoć Ukrajini

Ostavite komentar


  1. Kako bi lepo zvucilo da sm procitao vlada dala tri miliona evra za decu sa posebnim potrebama.

  2. Dok narod skuplja za našu decu SMS porukama novac za lečenje, političari naš novac iz budžeta dele, kao da je iz njihovog džepa, dele drugima, pa ako ste već dali Ukrajinskoj deci, dajte i Ruskoj deci u Donbasu, Lugansku. Okrenuli ste Rusima leđa. Raspišite referndum, pa vidite šta narod o uvođenju sankcijama Rusiji, misli.
    Koja sramota. Ova Brnabić s Klausom Švabom otvara Centar, navodno, za IT, (bićemo im laboratorijski miševi, 5G,6G),ovaj pregovara sa Rio Tintom, opet. Užas. Prestanite da odlučujete na štetu naroda. Ovo ne ide na dobro.

  3. Vama svima je istekao rok upotrebe ,,tehnički mandat,,služi da ima vode,struje…..sve odluke preko 5 evra moraju proći kroz parlament.Isti nije formiran jer smeta Liku , delu,samoobraćanju,sebi oko sebe zbog sebe……

  4. Kako se samo usudjuje!?! Deca i Srbiji se lece sms porukam i to nije klise recenica!!! Za nasu decu lekova za teske bolesti nema, a ova ex vlada i ova ex prenijerka daje nase pare!!!! Ne dolazi u obzir da se preko zdravlja nase dece dodvoravamo EU. Sramorta!

  5. Barnabicka nije VISE premijer! I kakav je to bezobrazluk da se daju pare Ukrajini!! Nacistima.
    Sramota!

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.