Brnabić: Ne treba prejudicirati odluke nadležnih tela o saradnji Telekoma i Telenora

Ostavite komentar


  1. A zasto nije bila i dosada, ili je to po obicaju deklarativno a radite po ustaljenom metodu?

  2. Fikus se pravi blesav… Sve ovo o čemu priča nije ni približno bitno kao nezavisno tužilaštvo i sudstvo, jednako kao i sve državne institucije ograničene u svom radu jedino zakonima. Takođe nije spomenula ni svog „šefa“ koji se protivustavno javno bavi apsolutno svim i svačim, računajući i snimanje filmova (ako je verovati baronu).

  3. Nemojte više javno da zbijate šale sa javnim mnjenjem, molim vas.

  4. Gle apsurda. Vlada države se zalaže da vlada pravo? Dakle, vlada države sama sebe ukida i svoju vlast da vlada prepušta samom bezličnom pravu, koje niti se zna gde je, ko je, kako je… Nije li zalaganje za vladavinu prava perfidan oblik anarhije za koju se ovde zalaže sama vlada nekada suverene države? Mada, anarhija je daleko humanija od same vladavine prava!

  5. Boze . . . boze . . . prioritet Vlade je Vladavina Prava . . . pa vec DEVET dugih godina ste na “ vlasti “ . . .

  6. Aman ljudi uši me bole od njihovog blebetanja, molio bih ih da se malo upristoje i pričaju zdravorazumski a ne kao ovce kad ulaze u tor horski bleje.

  7. Draga Ana, da li ti nama porucujes da svi mi moramo da cutimo i da samo ti imas pravo da iznosis misljenje. A o toj vladavini prava u Srbiji(ci) procitaj malo izvestaje EK.

  8. Da se vidi N1 i nova s, ima ko da pita, dajte nacionalnu frekfenciju da svane celoj zemlji

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.