Brnabić: Vučić može u Pulu, Rovinj, Opatiju, ali ne može u Jasenovac, hrvatske vlasti najviše ponizile hrvatsku državu

Ostavite komentar


  1. Vučić može privatno da ide gde hoće ali onda kada ne bude na visokoj funkciji koja, po propisima i zakonu, obuhvata obezbeđenje i nadzor, protokole, najavu… Dakle, ako ne bude u zatvoru po okončanju mandata moći će da se vozika po regionu i šire bez ikakvih problema.

  2. Pao avion pun oruzija idem u Jasenovac to je vest dana pravi cirkus

  3. Sestro draga, Vučić može kuda hoće ali u moj dom nikada milom ući neće. Nije dobrodošao niti će ikada biti.

  4. g-djo Brnabic hajde malo prosetajte po Googlu pa se raspitajte da li Predsednik jedne drzave moze da ide privatno u posetu drugoj drzavi a da to nije najavljeno i obezbedjeno, sto bi rekao nas narod ne seirite vise na ove teme zna se protokol, znate ga i vi, zna ga i g. Vucic, jedino jos nisam dokucio sta se iza toga brda valja a bice uskoro saznanje koje ce gradjani kao poslusan narod platiti. Ziveli

  5. Ma ti ne znaš šta pričaš, sramota ako se tozove politika. Kao da vam je kremlj uzor.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.