Bušati: Preispitati dijalog Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Dijalog je prosao u najboljem redu, a oni nisu zadovoljni jer im je samo sukob i konflikt u interesu, sve po nalozima zapada.

  2. Odnosi Beograda i Pristine se moraju poboljsati a to se moze postici n miran nacin i treba teziti ka tome.

  3. Ministar spoljnih poslova Albanije Ditmir Bušati krajnje neodgovorno prekoraćuje svoje ingerencije. Dijalog po definiciji podrazumeva uzajamnu komunikaciju i poverenje gde se data reč poštuje.Verujem u razum i da će dijalog između Beograda i Prištine konačno dovesti do poštovanja date reči i dogovora. Činjenice govore da Priština godinama opstruiše dijalog koji nikome ne donosi ništa dobro. Mir i stabilnost regiona su svetinja.

  4. Pa zašto mu smeta uslov za uspostavljanje suda za ratne zločine? Zato što imam utisak da bi pola njohove tzv Vlade palo u zatvor.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.