Čanak: Bojkot je u Vučićevom interesu

Ostavite komentar


  1. Poruka za lidera Lige.“..LSV“, nažalost moje ali neke drugačije Vojvodine …!?
    Znate šta gospodine N.Čanak ,
    Ako ste već odlučili da umijete svoje lice, moj Vam Je savet
    Samo ČISTOM vodom..!

  2. Neša jako dobro rezonuje stvari i odlično razmišlja. Ne podržavam tu njegovu strategiju, politiku i stavove u celosti, ali ima i on nekada dobre izjave i dobre računice. Tačno je sve ovo što je naveo i rekao, ali je zaboravio jednu stvar a to je da će se i broj poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srbije drastično smanjiti. Koliko znam trebalo bi sa 250 da se smanji na 150 ali nikako da stigne na dnevni red. Svakako sam za to da ovi koji bojkotuju i dalje Vojkotuju, oni koji neće da izađu na glasanje jer nemaju za koga, neka sede kući a svi ostali neka izađu na glasanje i daju svoj glas onome za koga smatraju da treba da odlučuje u ovoj državi u naredne 4 godine i o Zakonima i o budžetu, i o svemu i svačemu.

  3. Samo bi da cestitam, vas list 56,33% posvecuje vise paznje ovom Licanini nadri Vojvodjanu nego Svetski poznatom Novaku Djokovicu, koga jos osim vasi nazovi novinara interesuje ovaj d#bil.

  4. Svi koji su u opoziciji imaju neku svoju pricu, ali jedno je sigurno – Vucic dobija ove izbore jer ima na svojoj strani gradjane kojima je dokazao da su mu na prvom mestu.

  5. Gospodine Čanak, ja bih ipak rekla da je u intetesu Srbije da što više ljudi izađe na izbore i glasanjem za koga želi toga i dobije na vlasti!

  6. Nenad Čanak ni sam nije svestan kakvu je glupost izgovorio.pa Aleksandar VučićVam je dao šansu spuštanjem izbornog cenzusa, koju niste u stanju da prihvatite jer znate kakvo je raspoloženje u narodu.

  7. Ovo je politicki gledano – Baba-vepar…?? Sad ce on stapom ,da udari na Internet, kao onomad na RTS dopisnistvo u Novom Sadu…

  8. Ja mislim da je najpametnije da opozicija izadje na izbore .To bi bilo posteno .A sve ostalo ovo sto prete da ce zabraniti biracima da izadju je totalna glupost i nemoc .

  9. Ideja bojkota izgleda je još jedino jasna ekipi oko Đilasa, svi ostali relano rasuđuju i znaju da je to političko ubistvo za opoziciju! Ali kad su oni racionalno razmišljali i o biračima, pa oni samo razmišljaju o fotelji!

  10. Jedini razlog za bojkot izbora jeste to sto opozicija nema podrsku gradjana ni za cenzus

  11. Priču zvanu „bojkot izbora“ je pokrenula opozicija, koja je u totalnom rasulu, koja je svesna svog katastrofalnog stanja u narodu, svoje mizerne podrske, uzrokovane navidjenim skandalima i nebrojanim fasistickim ispadima.
    To je glavni razlog tzv. bojkota, a neka druga prica, koju ovaj autonomas vrti, i da je ovo pravna drzava, NČ bi odgovarao za svoje ponašanje.

  12. Danas uredhivacka politika dati prostor minornim likovima.Koja je poenta Canky,Oleniku i sl.davati prostor?

  13. Kad’ aleksandar marton bilo sta kaze,komentarise…..pisi „propalo“. Mi iz Zrenjanina to naj bolje znamo !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.