Čanak: Formiraćemo Evropski blok

Ostavite komentar


  1. Bucko nemoj ti da me branis sa tim stapom ista tvoja prica vise ne pije vodu da izadjes sam na izbore nebi imao 0000,1 posto moja baba kaze nema leba bez motike lati se ti i nesto radi.

    1. Treba samo izbrisati Ev i ime bloka će biti prikladno političkim nazorima&životu&priključenijima Bucka

  2. pa ti ni sebi samom nisi alternativa koji bre evropski blok ne lupaj ko maksim po diviziji,od sve te eu tebe interesuje integracija sa evrom u punom kapacitetu,najobični politikan i trgovac na političkoj sceni.

  3. Ovaj lik nikada nije ništa radio u svom dosadašnjem životu, sem svirke i “bavljenja politikom“. Sa druge strane, materijalno je toliko profitirao da je danas jedan od najbogatijih Novosađana. Naravno da to nije steka od poslaničke plate. A Tužilaštvu to nije intersesantno. Videćemo šta će reći stanovnici Vojvodine kada dođe čas.

    1. Nervozan je..nema snega da vozi motorne sanke po novosadskim ulicama, ko nekad…pa odna evropske vrednosti..poznato je da u Evropi svi voze motorne sanke po gradskim ulicama

  4. Srbija je zemlja apsurda i paradoksa, pa tako imamo i situaciju da građanske vrednosti na kojima bi trebalo da se zasniva ideja evropejstva najviše urušava upravo ova grupacija političkih lešinara koja se ujedinjuje u takozvani Evropski blok. Obaranje nedemokratskog režima tim ljudima nije ni na kraj pameti i shodno tome nikakve veze nemaju sa idejom koju deklarativno zastupaju, a mi smo kao društvo doživeli i tu sramotu da nam se ovakvi ljudi preporučuju kao zaštitnici evropskih, građanskih vrednosti. Došli smo do potpuno neverovatne situacije da je Boško Obradović postao veći demokrata od Nenada Čanka, ovaj prvi se kako-tako bori za održavanje slobodnih izbora, dok ovaj drugi to ne radi, nego mu je postalo lepo da parazitira u sistemu i pojavljuje se po medijima sa nacionalnom frekvencijom dok oni koji nisu po volji režima tu privilegiju nemaju, čime sam negira svoje demokratsko opredeljenje. Ima li još nešto što u ovoj zemlji može da se izvrne naopako?

  5. Ovaj na slici stasao je da formira ne evropski, nego svetski book
    Za sarme, pite i ovčetinu.

  6. Trideset godina Čanak priča istu priču.Trideset godina je poslanik u Republičkoj ili Pokrajinskoj skupštini,a po nekada i u izvršnoj vlasti,a nekada i u rijalitiju.To su njegovi rezultati i politika za koju se zdušno zalaže?

  7. Uzmite Cedicu, a moze i Comicka.Posteno bi bilo da se zovete „Klub udvorica“ ili tako nesto…

  8. Da je živ, moj pokojni deda bi za Čanka rekao, „dete, ovaj je dobar samo da pritiska kupus u kaci“! Mada, ko bi posle uopšte i jeo takav kupus?

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.