Čanak (LSV): Čin veleizdaje predlog Milana Stamatovića da se Kosovo ustupi Rusiji

Ostavite komentar


  1. Pa dobro, Čanak misli tako. Ja mislim da ne gleda dovoljno daleko i duboko. Ni u budućnost a ni u prošlost. Nema ovde prostora da bih detaljno objasnio na šta tačno mislim. Još jednom se ogradjujem da nisam nikakav „Rusofil“, naprotiv, samo pokušavam da realno i pragmatično sagledam situaciju, problem i eventualno moguća rešenja.

  2. Ma, kakva veleizdaja!
    Pa bar pola Srba bi završilo na robiji kad bismo kao veleizdaju kvalifikovali svaku suludu ideju ili tri*er kombinaciju kao što je ova sa „ustupanjem“ Kosova Rusiji!

    1. Уствари одлична идеја. Када је САД правила базу, Чанку није сметало. Њему смета само православље. Али идеја одлична. Руси би заштитили светиње које Срби нису у могућности.

      1. Па, нису Американци направили базу на Косову због Чанка, рођаче, него због Слобице хероја и његових јуловаца!

  3. A predlog diktatora Aleksandra Vučića da se cela SRPSKA teritorija Kosmeta, uz dodatak srpske zemlje sve do Vranja, uz zamenu za delić teritorije oko severne Kosovske Mitrovice, POKLONI Šiptarima-po tebi nije veleizdaja? Po tebi ni tvoj napor otcepljivanje Vojvodine od Srbije nije veleizdaja? E prikane, da smo pravna država što nažalost nismo, i ti i Vučić bi odavno bili u ćorci!
    Šta misliš šta bi se meni dogodilo u Nemačkoj da javno zahtevam ovo čemu ti i Vučić težite od Nemačke? Odavno bih truleo u zatvoru. Sa pravom!

    1. e more posmatrac pa koste vi da rusima poklonite kosovo kakve smesne komentare nema logike.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.