Čanak o zvaničnicima Srbije: Kukavice jer nisu došli na komemoraciju u Potočare

Ostavite komentar

 1. Sto nitko od citaoca nema razumijevanje za osudu genocida?Zalosno gde smo i koliko daleko smo dosli…

 2. Da bi se osudio genocid isti je morao da se desi.Ko je od gospode iz BiH osudio genocid koji je počinjen Srbima i Hrvatima?

 3. Da slusam ove udbase koji saradjuju sa tim istim neoradikalima u Novom Sadu? Meni je strasno sto su pobijeni ljudi u Srebrenici, samo neka mi pravnik navede definiciju genocida i ratnog zlocina. Jel broj ubijenih razgranicava ta dva pojma? Shvatite da je ubijeno i 5 ljudi, ovo bi bilo za osudu.

 4. Koalicioni partner naziva Vučića kukavicom?
  A to što ga zamalo nisu linčovali Čankovi prijatelji iz Srebrenice pre 7 godina nikom ništa?

 5. Istina je najveća noćna mora za sve koji veruju u laži sa zapada. 30.000 Srba iz Bosne je nastradalo u ratu 90-ih. Zbog lične sigurnosti od maltretiranja Bošnjaka, mnogi Srbi su napustili Bosnu i nikad se neće vratiti. Srbi nisu genocidan narod, to se vidi kroz istoriju, a i danas se to vidi – novopazarskim muslimanima danas ne fali ništa, uživaju sva prava kao i Srbi iz Šumadije… Kosovski Albanci pokušavaju da optuže Srbe za genocid nad Albancima na Kosovu a svi vide da su skoro svi Srbi proterani sa srpskog Kosova, Albanaca je preko 90%. Da je u Srebrenici izvšen genocid, ne bi tamo bilo ni jednog muslimana danas.

 6. @Jo Radan
  Čoveče, ovde se ne radi o problemu čitaoca da se osudi genocid, već o tome što se žrtve koriste zarad materijalnih i dnevno političkih interesa.

 7. „Nenad Čanak, lider LSV “
  Ima li u tom LSV jos nekoga osim njenog lidera? Sudeci po izbornim rezultatima tesko je u to poverovati. Ali izgleda da je to irelevantno, dovoljno je da on ima pravog ambasadora u zaledjini.

 8. Bravo za Nenada Canka, covek je primer empatije na delu, ovaj covek cuva obraz srbije!

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

7. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.