CRTA: Neregularnosti nisu uticale na prelazak cenzusa stranaka (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Decku koji je snimao i bio istrajan da istera na cistac sve skidam kapu.

  2. Ista taktika kao i na republičkim izborima. Namerno se generišu nepravilnosti i konflikti na biračkim mestima upravo od strane dela onih koji su na ivici cenzusa. Pošto se objave rezultati videće se ko je ispod cenzusa, a zatim će se na ponovljenim izborima „veštački“ namaknuti nedostajući broj glasova.

  3. Decko je vec poznat svima nama , ide po Beogradu i pravi senzaciju za sitnu lovu.

  4. Nešto vam nije u redu sa zbrajanjem lajkova. Glasao sam za komentar, da bi posle izvesnog vremena osvežio stranicu i video da moj glas nije zabeležen. Slučajno ili je greška u kodu?

  5. Po ko zna koji put opozicija je nasankana…ne znam zasto odmah po objavljivanju nebuloznog podatka da je na listi preko 1,6 miliona biraca (medju kojima je bilo i 129.godisnjaka) opozicija nije reagovala i trazila proveru birackog spiska , Ovako, pristali su na uslove i dobili ono sto im je sledovalo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.