CRTA:Vučiću 793 od 1.033 glasa

Ponovljeni izbori na tri biračka mesta u Novom Sadu, Trsteniku i Leskovcu

Ostavite komentar


  1. ovo je savršen scenario za meksičku tv sapunicu od 387 epizoda…. Glasanje se ponavlja na 2 biračka mesta do poslednje epizode i niko ne zna kako ce se sve završiti… A onda veliki finiš…. Glavni baja sa brčićima postaje predsednik Maksika, na veliku radost polupismenih gledalaca i revnosnih glasača… Naravno ovi negativci koji se usudjuju da ospore neograničenu vlast Glavonje, svi ginu u masovnoj saobraćajnoj nestreći, tako da Glavonja pokaže svoju ljudskost, jer u zadnjoj sceni , dok mu se pogled gubi u daljini zalaska sunca, suza mu kreće iz oka…..Boooooom….Odjavna špica , ,, Gledaćete u Nacionalnom Dnevniku"….. ,,Predsednik Srbije………"

  2. Ovo je istorijska pobeda i niko do sada je nije ostavrio u ovoliko velikom procentu. To je znak da narod želi da ide u bolju i prosperitetniju budućnost.

  3. Ljudi, što ste na kraj srca. Pa AV zvani "Erdogan Putinović" jednostavno je morao da pobedi sa 105,8 % inače ne bi bio zadovoljan. A i verna mu služba se potrudila da njen veliki koordinator u tome uspe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.