Ćuta: Bulatoviću svaka čast, ali neće se učlaniti u Zajedno, gadi mi se preotimanje poslanika 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV/MO)

Povodom učestalih naslova u novinama i spekulacija o prelasku Dejana Bulatovića, poslanika i bivšeg člana Stranke slobode i pravde, u Zajedno sve sto na to imam da kažem je da je se to neće dogoditi, kaže za Danas Aleksandar Jovanović Ćuta, koopredsednik stranke Zajedno.

Dejanu Bulatoviću svaka čast za ogroman doorinos i zalaganju kao opozicionaru i zaista mu najiskrenije želim sve najbolje u daljem radu, dodaje Jovanović.

O praksi preotimanja, grabljenjem i otimačinom odbeglih narodnih poslanika koja ovde traje vec decenijama, mislim sve najgore i najiskrenije mi se gadi, napominje koopredsednik Zajedno.

Ni Dejan Bulatović, ni bilo koji drugi narodni poslanik koji je napustio svoju stranku neće postati član stranke Zajedno, izričit je Aleksandar Jovanović Ćuta.

Povod za tvrdnje da bi Dejan Bulatović, nakon što je objavio da napušta klub Ujedinjenih oko SSP, kao i SSP, mogao da pristupi klubu Zajedno Moramo u Skupštini, je to što se pojavio na protestu protiv nacrta zakona o policiji, u grupi sa Biljanom Stojković, koopredsednicom Zajedno.

Na protestu je bio još jedan samostalni poslanik Aleksandar Olenik.

Sam Bulatović nije direktno odgovorio na pitanje novinara da li će mandat vratiti stranci na čijoj listi je izabran, ili će nastaviti sopstveni politički angažman, najavljujući da će javnost o tome obavestiti u utorak 27. decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari