Ćuta poručio Vučiću da umesto novih rijalitija, bolje počne da gradi nove zatvore 1Foto: M. S. / Danas

U Zaječaru je večeras održan peti protestni skup koji je okupio nekoliko stotina građana. Okupljenim Zaječarcima su se obratili Narodni poslanici Miroslav Aleksić i Aleksandar Jovanović Ćuta, kao i sin tragično preminule Stanike Gligorijević, Milutin.

Zaječarcima se obratio i Aleksandar Jovanović Ćuta koji je poručio Aleksandru Vučiću da “dolazi vreme kada će njegovi kriminalci u zatvor”.

„Još jedna poruka za tebe Aleksandre Vučiću: Dolazi vreme kad će svi tvoji krimilanci biti u zatvoru, a slobodni ljudi na slobodi. Predlažem ti da umesto što otvaraš nove rijalitije, da počneš da gradiš zatvore, jer malo je zatvora za sve tvoje Vučićeviće, za tvoje drogirane kumove, za tvoje pljačkaše koji su ovu zemlju opustošili”,  istakao je Aleksandar Jovanović Ćuta.

Aleksić je kazao da je u Zaječar došao sa svojim kolegom Jovanovićem kako bi podržao Zaječarce i ovaj skup.

„Ja sam danas sa kolegom Ćutom Jovanovićem u Zaječaru da podržimo građane Zaječara u njihovom protestu, kao što podržavamo građane u svim gradovima Srbije koji protestvuju, koji podržavaj proteste u Srbiji protiv nasilja, za eliminaciju nasilja iz javnog prostora, za institucionalnu odgovornost, za sve ono što treba da praktično stvori uslove da svaki građanin i svako dete u ovoj zemlji bude bezbedno. To je zadatak svih nas  i od ove borbe nema odustajanja, moramo da se borimo do kraja”,  poručio je Aleksić.

Ćuta poručio Vučiću da umesto novih rijalitija, bolje počne da gradi nove zatvore 2
Foto: M. S. / Danas

Nakon što su se okupili na Trg Nikole Pašića, u mirnoj šetnji u kojoj su bili i Miroslav Aleksić i Aleksandar Jovanović Ćuta, kao i sin pokojne Stanike Gligorijević, građani su došli do zgrade Skupštine grada Zaječara.

Pored Miroslava Aleksića, Aleksandra Jovanovića Ćute, okupljenim građanima obratio se i Miroslav Smičković i Dejan Nikolić iz Bora, a sin tragično preminule Stanike Gligorijević, još jednom je zatražio dva minuta snimka sa naplatne rampe.

Ćuta poručio Vučiću da umesto novih rijalitija, bolje počne da gradi nove zatvore 3
Foto: M. S. / Danas

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari