Da li će Tomislav Nikolić dobiti još jedan “mandat” za život u predsedničkoj rezidenciji, na teretu poreskih obveznika i građana Srbije?

Ostavite komentar


  1. Došla i gospodja ,sa bogatim političkim iskustvom,diplomom NVO I kratkim intelektualnim dometom.
    Nije Toma jedini.
    Sta je sa humanitarnom organizacijom bivše „prve dame“?
    Ni SMS poruku da pošalje.
    Dobri smo ,ko nam je sve vodio i vodi drzavu.
    Zasluzujemo.

  2. A ko je i sa kojom „titulom“obezbedio Bogoljubu Kariću diplomatski pasoš?

  3. Niko neka ne dira Diplomu. Taman je ukrtio. Sve džabe. Ko Tito. Kako sad da se vraća na Gledićke planine.

  4. Od Nikolica do Brnabićke svi su se uvalili u skupo adaptirane vile sa baštovanima, sluskinjama, kuvaricama, vozačima .. i to se nece promeniti dok je Vučic na vlasti.

  5. Kada Americki predsednik mogao da ostane u beloj kuci ,Amerika bi svake cetvrte gd trebala da pravi b kuci , ili svake osme

  6. Bolje ćutite da vas ne bi pojeo mrak Srbije. Ko zna ko vodi to kolo.

  7. Stiropor predsednik nije zaslužio ni u kontejneru da živi a kamoli u vili njegova porodica je Srpska sramota vreme mu je da u Bajčetini sadi krompir

  8. Toma-diploma dobija sigurno vilu za još jedan mandat a možda mu vlast omogući da je otkupi po bagatelnoj ceni. Zašto? Pa zato što Toma odlično zna sve Vučićeve brljotine a za njih najverovatnije ima i dovoljno dokaza sklonjenih negde na sigurno. Zato- za njega nema zime. Kao što nema zime, i pored tolike novinske i hajke političara iz SNS-a na Đilasa, zatim na Nešu zvanog slina, kao ni na Veljovića, pretnje robijaškom košuljom Dinkiću su odavno zaboravljene itd. itd. Jer kako je rekao bivši direktor policije Veljović na optužbe SNS-a: imaju, verovatno, neke dokaze protiv mene u svojim fijokama. Ali imam i ja u mojim fijokama protiv njih još više! Znači- pata karte i pomirenja Vučića sa svim kojima je koliko do juče pretio robijom. Šta ako se nešto sličnu dogodi i sa Koluvijom, Šarićem i Veljom-nevoljom i drugima? U zemlji čuda Srbiji sve je moguće!

  9. Zavukao se u vilu kao jazavac! Ne mogu ga izbaciti ni dimom, ni vatrom! Taman posla da se Dragica vrati u zavičaj i kaže komšikama da ne živi više u „vilu na Dedinje“! Brujalo bi celo selo!

  10. A sta bi sa „humanitarcem“ Dragicom. Kako sa zavrsi ono oko podele para od „humanitarne izgradnje“? I ko se baskari u onom stanu 0d 200 000 evra na Novom Beogradu?

  11. Bivši predsednik je zaslužio ovu privilegiju,svi treba da stedimo da njemu bude lepo.dok je država oduzimala deo penzija,gospodin predsednik je podizao svoju zadužbinu.predsednik je stedjiv čovek,pa je uštedeo stotine hiljada evra,da podigne crkvu,a da nije,mogao je da te pare potroši na kupovinu voćnjaka,na pečenje rakije.a on je odlučio da ostavi nešto svom narodu.zato mu se treba odužiti i ostaviti da uživa u tišini i lepoti Dedinja.

  12. Vole Srbi da budu sluge svojih vladara a za njihovo podanistvo vlast ce ih obasipati lazima i mitovima u koje ce veciina vjerovati I smatrati da su im svi neprijatelji Dok je budala bice i radikala

  13. Nemoj te tako Toma diplomiro u nedlj ,a nigde u svetu se ne diplomira u nedelju,sve nakaradno

  14. Pa kad Nestor govore I pokusavsju da blare Tita I Jovanku.
    Uporediti ovog šilibajzera I Tita je SRAMOTA.
    A tupavijeg naroda Bog dao nije. Auuuuuuu brate misli

  15. A gde živi bivši nam predsednik Boris Tadić, koji je 12 godina vladao našim životima, uprkos činjenici što je studirao 11 godina, i to na fakultetu gde je njegova mama bila profesor?

  16. Deca nam se lece na SMS! Bede i sirotinje degod da krenes stari i nemocni u bedi i siromastvu zive, a ove nemoralne bitange zive u LUKSUZU i zato je narod KRIV !!!

  17. Nemam nameru da branim Nikolica ali on nije slucajno bio predsednik,izborio je on to.Vucic je odgovoran za to kao iza sve lose u drzavi,jer on na zalost odlucuje o svemi.Toma je bio predsednik po Ustavu Srbije i postovao ga je za razlikuo od Vucicakoji ga gazi kako oci otvori.Jeste profesor ali je i Toma,igrac.Generalno o radikalima svev najore iz jednog razloga,oni su lazni rodoljubi i patriote,lazni srpski nacionalisti .Vi ste srbomrzci i ako ste doktoe

  18. Sva sreca ( ili odmah dignuti skandal u medijima , naravno ne u “ blatoidima “ ) da nije uspeo da “ prevede “ vilu na sebe ( kao i Ana B . ) iako su pokusali . . .

  19. Da li se secate vremena kada je Toma dobio izbore,kako je odmah bahato pozurivao Tadica da se iseli iz rezidencije.On je to i ucinio,otisao je u iznajmljeni stan na Karaburmi!

  20. On to nije uzeo, mi smo mu dali u znak zahvalnosti sto je zapoceo eru zlatnog doba!

  21. Toma od grobara u Kragujevcu do vile na Dedinju o trosku svih nas. SNS paraziti su oni skakavci o kojima je pisao Pekic.

  22. Kod nas su oni dobrodosli, obecavamo im nezaboravan i vrlo ispunjen boravak, ima svi da se rascvetaju!

  23. Lako bi se oni Tome kurtalisali ali ko će to saopštiti Dragici? Pozapošljavala je snaje i gomilu rodbine u toj njenoj “humanitarnoj” humoreski, drži se kao kraljica (sa osnovnom školom), i sad sa Dedinja nazad u opanke? Čik neka se neko usudi da joj to saopšti!

  24. Pa kada Cuta izlazi zbog malina i baterija a ne izlazi i ne poziva narod za izbacivanje Tomislava. Vi ste ljudi takvi jadnici kada nemate petlju da izadjete za sve sto vas boli. To se tako radi. Nekoliko puta auto put da stane i ode Toma sa Dedinja. Ne vi to ne zelite onda ga trpite i nemojte vise o ovoj temi jer ispadate i vi jadni.

  25. A deca se leče sms porukama ko da pomogne malom Vukanu jel ovin iz vila da Dedinja

  26. Ti meni:vilu,auto,diplomatske pasoše za mene i oko mene,10.000 evra +troškovi i ja se ne mešam u stranku i ne izlazim na izbore!
    Ako prekršiš:otvaram pitanje fonda,puštam kuma na tebe tri puta dnevno,otimam priji diplomatski pasoš…..

  27. A šta ne bi on kad mogu Karadjordjevici? Sve veliki vladari i državnici od formata!

  28. Čoveka ovog profila treba odmah uhapsiti i sprovesti detaljnu istragu o njegovom radu i koliko kosta njegov nerad ovu državu.

  29. Novinari imaju priliku da pitaju predsednika direktno kad drzi konferenciju za stampu.

  30. Treba nam jos gore posto su gradjani kao mumije,cute i aminuju sve sto im kaze Kurir,Pink,Informer…

  31. Za razliku od Muftije Zukorlica, genija Koji izgubi zivota za svoj narod , stanar dvora bi izgubio narod za svoj zivot

  32. ovakve se vesti ni ne mogu komentarisati. Cela situacija u nasoj zemlji je ne samo paradoskalna, nego krajnje sramotna za sve nas.

  33. Sta sve placa narod Srbije, uporediti obrazovanje I delaTome I Velikog Muftije Zukorlica , Zukorlic je pominjao I pevacice u cirilici kod Marica

  34. Skoro ste u pravu što ste rekli,ali samo neznam zašto ste rekli da je Šešelj osudjeni radni sločinac,a koliko znamo on slobodni šeta Srbijom.

  35. Da je samo Nikolic mnogo njih je na tetetu poreskih obveznika da bi zauzvrat nepogrešivo i sistematično uništavali državu.

  36. Decu lecimo smsom ali zato se bivsem preCedniku placa bazen, palata i plata pored penzije i „dobrotvorna“ organizacija prve gospodze

  37. Da si malo pametna nikada ne bih kazala da je Vojislav Šešelj osuđeni ratni zločinac.

  38. Biti predsednik bilo čega,lovačkog udruženja,opštine,… je veliki uspeh za svakoga,a već biti predsednik države je uspeh i lični i profesionalni i u svakom pogledu za milione nedostižan pojam,i teeba da imaju te osobe velike privilegije,a ovako da lupeta kao u ovom tekstu…može svako.

  39. Да ли је могуће да су толики дебелокожци он и његова Дива? Толико велики стан код Арене, две куће на Сави, кућа и имање у Бајчетини, хвалоспев о поклону цркве селу, и даље арчи и бахати се на Дедињу. Без имало стида и даље ћути и све нас одреда прави будалама. Заиста ме чуди и сам Вучић зашто му се не захвали и саопшти да је било доста. Ако је вајде и неке заслуге, по оној народној, свирај, свирај па за појас задени. Ако се Тома сам не сети, нека га Вучић подсети да 10 година користи оно на шта у последњих пет година НИЈЕ имао право. Надајмо се да ће се то и догодити.

  40. Naučnik je to krvavo zaslužio, a srpski narod mu oberučke daje.

  41. Toma se biseri a penzioneri radili 40g dobili 15000di KAZNENE PENALE e moj predsedniče znas li ti to sramota za Srbiju.Ukini te KAZNENE PENALE na skupštinu su ukinuti samo ti nećeš sramota

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.