Da li je opoziciji mesto uz poljoprivrednike?

Ostavite komentar


  1. Opoziciji je mesto uz svakog potlačenog i od države maltretiranog i neuvažavanog pojedinca, a kamoli uz čitave potcenjene socijalne grupe. Pa šta, ako Brnabićka kaže da je to politika? Jeste, politika je i kada režim samo uoči izbora potkupljuje ljude, a do tada ih besomučno pljačka!

  2. Svi na ulice zajedno. Kavez svi ljuljamo zajedno. Da ih oduvamo, procesuiramo, vratimo institucije a onda ponovo izbori.

  3. Uvek treba štiti slabe,a opozicija je ok…u ovom haosu dobro došao svačiji pomoć realno….

  4. Zašto ne zovu ili ne puštaju političare ? Pa zato što među poljoprivrednicima ima i poštenog i čestitog sveta ! A među političarima ? Još ne videh takvog ! Pa im , verovatno , ne trebaju lažovi prevaranti i hohštapleri ?

  5. ako mislite da uspete u svojim zahtevima nepustajte nikog iz opozicije da vam se pridruze jer njih salje vucic jer su oni njegovi igraci

  6. Treba shvatiti da od promena nema nista – bilo ko da pobedi stanje ce biti isto, katastrofalno ! Zemlja je u finansijskom raspadu i pitanje je do kada ce finansijski manipulanti uspevati da odlazu konacni slom dinara !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.