Da li je to Crna Gora (opet) spasila obraz Srbiji?

Nakon informacija da je dolazak Sergeja Lavrova “pod velikim znakom pitanja”

Ostavite komentar


  1. Ne treba preterivati.
    Dovoljno je da se svako drži svojih odluka i „mirna Bačka“.

  2. on je dao intervju, culi smo ga i neka sjedi kuci,,,pametnije bi mu bilo da se igra sa unukom i onako mu se cerka iz Pariza vratila jer vise ne moze da se bavi trgovinom umjetnina (izmedju ostalog ikonama)

  3. Pa mi jedini jos uvek imamo redovne letove za Risiju tako da Lavrov moze da dodje redovnom linijom to je praktikovao austrijski pretsednik on je skoro uvek leteo redovnim linijama po svetu pa zasto nebi mogo jedan Lawrov ?☹️
    Daleka mu lepa kuca.

  4. Kada vidim šta pojedini mediji u Srbiji pišu, sve češće mi je žao što i Srbija za predsednika nema nekog kao što je onaj bucko iz Severne Koreje.

  5. Ne vidim drugog razlpga za Beograd da odkazuje posetu Njemackog zvanicnika ako zvanicnik Rusije ne moze da sleti u Beogradu, osim ako sam Beograd odkazuje prijem. SRB ne treba da se stavlja izmedju Zapada i Ruije, Stav zapada je da se zabranjuje letove za zvanicnike Rusije nad nebom zapadnih i NATO clnica. a ne SRB-ja!

  6. Srbija vodi politiku otvorenog kriminala ako Lavrova primi. To je čin protiv interesa naše zemlje, čin protiv prosperiteta građana sopstvene zemlje, a to drugim rečima nije i nema nikakve veze sa bilo kakvim patriotizmom. Naprotiv, činjenje usluge isljučivo interesu Rusije, naspram Srbije. Sve to ima svoj naziv, pa sad razmislimo konačno kuda idemo, kakve ekstremiste smo skloni podržati sve za našu sopstvenu propast.

  7. Veliko hvala pravoj braći sa balkana zato što ovaj ruski bahati oligarh neće doći u moju Srbiju nego je postavljen tamo gde mu je mesto.. Van Evrope..

  8. Kako je to Crna Gora spasila obraz Srbiji zabranom leta preko svoje teritorije Lavrovu. To više liči na dodvoravanje NATOu, jer ne verujem da bi uopšte avion u kome bi bio Lavrov trebao leteti preko CG.

  9. Koje gluposti objavljujete… Crnogorci bi nas obrisali sa mape da mogu a ne obraz da nam cuvaju ( jos i opet) ..

  10. Кад видим колико захвалница „правој“ браћи са Балкана има у коментарима, страх ме као Србина домородца.
    Ипак, сетих се да у укупном скору они воде са 7:83 %, па нека им нек се мало шепуре и циниче.

  11. trebalo bi otkazati i posetu nemačkom gostu jer nam tek oni nisu nikakvi prijatelji već naprotiv, a što se Crnovogoraca tiče bili i ostali prodane duše a i nisu članice EU. Bagra.

  12. Redovno pratim Danas. Nemojte ovako nesto vise pisati. Razmislite.

  13. Све ми јасно са свим овим само ми није јасно шта ће дотични да тражи у Ц.Г. ваздушном простору. Паметном довољно.

  14. Imate li obraza i morala ili pak malo pameti svi vi koji nazivate Rusiju zločincem!?? Zbog takvih neukih, ne informisanih budala koje pisu i lupetaju svasta smo dosli ovde!

  15. Ako je Rusija na istoku kakve veze ima Crna Gora sa preletom aviona?!?!?!

  16. Nego sta da nas je spasla, ovaj KGB mafijas da je dosao, Srbija bi dobila sankcije. Dole KGB mafijasi, zivela Slobodna Srbija bez KGB-a oko vrata.

  17. Na žalost puno nerazumno komentarisanje !
    Pa sta vi gospodo mislite da ćete nauditi Nemcima ili EU ako se ne razumno i glupo inatite! Po čiju štetu? Da li shvatate da smo zavisni od zapada, i bez njihovih investicija i firmi u Srbiji na predzadnjem mestu u svetu …

  18. Ovaj naslov je primeren NATO glasilu. Gde nestade objektivan pristup informisanju? Nije valjda da su samo Rusi zli? Šta je sa „milosrđem i demokratijom“ koje seju NATO bombe po celom svetu. Ovo ne opravda Ruse, ali vraća na pitanje – šta to bi sa objektivnošću? Poklekla pred dolarima?

  19. Primanje Lavrova je saučešništvo u zločinu i ratu. Srbija je od rusije uvel nagrabusila i ostala šugava. Valjda će jednom naučiti.

  20. ..od kog datuma tacno ste izgubili glavu?
    .. kada pomislim da sam vas redovno cutao, MUKA mi je…

  21. …kada pomislim da sam bio vas redovni citalac! …ipak hvala sto ste mi pomogli da artikulisem svoje politicko opredeljenje! Hvala…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.