Da sam Vučić…

Ostavite komentar


    1. Da,zato je na kladionicama kvota za Bastaća 150,na Zelenovića 140, a za Pauna 120.Nego snimi ti te (đ)džipove,da vidimo i to,čudo…ali,uz dokaz da su to SNS-ovi simpatizeri, a ne snimiš,pa lupaš kao prazna vodenica.Pa,ja ću ti snimiti 20 različitih dž(đ)ipova u Zemunu za dva sata,i?Šta onda?Da napišem da su to dž(đ)ipovi SzS-a?E,zato i imate 5%.

  1. Tuga – niko nema obraza, niko nema kicmu. Apsolutni bojkot bi doneo kratkotrajnu stetu ali dugorocno bi doveo do raspada SNS – Vucic je toga svestan, zato je i smanjio cenzus na 3%. To bi trebalo da je dovoljno navedenima da istraju i nanesu devastirajuc udarac Vucicevoj imperiji. Ali ne, gospodi je lakse da se sede u foteljama i uzivaju u svom mikrosvetu dok se drzava raspada po savovima. Toliki nivo sebicnosti mora dovesti do apsolutnog raspada Srbije.

    1. Na Beogradu je da sruši vlast.Ima vas bre dva miliona.Pustite nas da mučimo svoju muku.

  2. Ako nastavi Nemacka i cela Eu da pritiska Kosovare…moraće Kosovari da uvedu sankcije Eu…

    1. Izgubio si se u vremenu I prostoru decko, prvo procitaj pa onda komentarisi. Niko nije spomenuo Kosovo.

  3. Da sam Vučić,stideo bih se svojih devedesetih,ljubljenja stopala Šešlju.Stideo bih se svog imena i prezimena zbog svih laži i prevara koje činim,na grbači naroda,već trideset godina.Ali pošto sam vučić,neobrazovan,kukavica,nikogovović i posle svog mog delovanja imam i podršku u narodu…Hej,na konju sam!Hvala vam što i dalje verujete mojim,mentalno ograničenim,baljezgarijama.Ja sam vučić,ja sam car—

  4. „Da odu ovi, ali da se ne vrate oni.“ Problem Srbije nije Vučić, za njega odavno znamo ko je i kakav je, nego opozicioni lideri koji ne dozvoljavaju da neko treći zauzme njihovo mesto. Ovo zato jer kad padne Vučić na njegovo mesto dolazi opozicija. 30 godina u Srbiji se negativno glasa, uvek se glasa za manje zlo. 2000-e nije DOS pobedio nego su glasači Miloševića glasali za DOS. Ti isti glasači sada glasaju za Vučića. Oni Nam nisu smetali 2000-e, zašto je sada drugačije. Svaka vlast je ista, ali da bi bili demokrate u punom smislu te reči, samo su izbori jedini i legitiman način da se vlast osvoji i sačuva. Zato, izađimo na izbore, dajmo glas svima onima koji su protiv SNS-a, grupama gradjana, pa ako omanu, izadjimo ubrzo na ulice, pa neka idu novi izbori, pa opet novi, samo tako ćemo izfiltrirati i odvojiti kukolj od žita, neka se stvore neke nove stranke i savezi, zaboravimo već jednom za svagda Djilasa, Jeremića i slične, nisu vredni nijednog slova da se o njima piše., ne nasedajmo njihvim lažima, bojkot vodi u hibernaciju i samo pogoduje vlasti, obmana i zabluda je da im bojkot šteti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.