Dačić: Srbija jak faktor u regionu i Evropi

Ostavite komentar


  1. Akcenat je na „Jak faktor“…u Regionu . sila batice…U svakom pogledu .. ..Sila ,nema polemike…Nema duelisanja.. Vidi se odmah.Cim udjes u zemlju preko Brnjaka il preko drzavne granice prema MNE ..

    1. Geografski faktor i nista vise od toga. Cevi se iz Bugarske moraju negde nastaviti, a Srbija je najbliza na tom putu. Za Dacica (i njegovog predsednika A.Vucica) je vreme stalo na godinu `48.

  2. Još se nije izvetreo od dočeka i Božića pa se kao dežurni nalupa gluposti.
    Srbija jak faktor u Evropi?Smešno

  3. Izlizana priča za domaće primitivce…idi dačiću u Brisel pa tamo to izjavi – samo gledaj da se poslanici ne zagrcnu od smeha. Tako je govorio i onaj tvoj mentor pa je skončao kako je skončao, sa šešeljem kao najboljim drugarom…

  4. Ako najsiromašnija zemlja u Evropi može biti bilo kakav faktor, u regionu, „a i šire“, e onda smo mi stvarno faktor!
    Mada, ja sam drugačije zamišljao faktore. Meni nekako više izgedamo smešni i žalosni nego faktori, ali ne razumem se ja u visoku politiku tako dobro kao Ivica…

  5. Faktore, znas li ti ko je rusio Savamalu, ubio Olivera, ubio zenu na naplatnoj, posadio hektare i hektare kanabisa u Jovanjici, razhebao namensku industriju?

  6. I ovaj što blebeće nije pri sebi, a i mi, koji ga, tu i tamo, slušamo smo izlapeli.

  7. Kada je naša država bila tako „jak“ faktor kako kaže koferče bilo je to početkom 99te koliko me pamćenje služi. Nemoj samo ti i tvoja bratija sa se razmećete sa snagom.

  8. Treba trezno pratiti politickih dogadja u Srbiji! Koalicija SHS ( Radikala) ( vodjena sa 3 cetnickim Vojvodama ( na celu sa ratnim zlocincem Seseljem ) i pretvoreni
    komunisti u SPS je garancija da Srbija nece izaci iz izolacije od okruznice! Stalni apadi na Hr CG Kosovo sandzak Pa USA. Eu NATO UNO garantira Srbiji bedu inemastini u jos vecim obimu sto rastuce “ Narodne kuhinje )cak i u nekada bogatu.Vojvodinu nebudu kompenzirali! Coveku razboli srce videvsi svih tih bedi inemastini u mom rodnom selu gde Se pre 30!god „u truloj JUGI“ zivelo kao “ bubreg u,loju“!Sada u samostalnoj Sirbiji ( ?) odite i pogledajte tih gradova Sela u Vojvodini ((izuzev NS sa pobeglim Dodjosima iz Sela kojima motike zuzljali sake !) da bi sami ocenili situaciju u vim segmentima svakidasnjice? Pre 30!g u moj selu ziveo oko 4.000 danas ispod 1.000 zitelja pretezno stariji ‘ljudi?!potrebno komentar za svega?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.