Očekuju li Srbiju posledice zbog učešća u obeležavanju Dana Republike Srpske?

Ostavite komentar


  1. E moja srbijo dotakla si dno nema dalje jutros ti jovana jeremic i neki polupismeni likovi brste ne bistre nego brste drzavnu politiku the end vucko

  2. Najbolje bi bilo da ostave na cedilu Srbe iz Republike Srpske. Sad bi sebi ruku odsekla jer sam na izborima glasala za izdajnicku stranku Srbija protiv nasilja. Toliko vesto su skrivali mrznju prema Srbima iz Republike Srpske, prema samoj Republici Srpskoj, ali cim je malo zagustilo pokazali su pravo lice. Sramota. Nama, koji se ipak nadamo, na kraju ostaje Nada.

  3. Како бих може бити уједињена а склепана од два ентитета?

  4. Posledice će biti kao i do sada-nikakve!
    Stalno se zaboravlja da neki kantoni Federacije BiH do dana današnjeg nisu izmenili svoje ustave i uvrstili Srbe među druge konstitutivne narode. Niti su srpski jezik uvrstili kao jedan od službenih. Pa opet nikom ništa. U hrvatskim kantonima Federacije se koristi još uvek neustavna zastava sa šahovnicom koja veoma liči na zastavu Republike Hrvatske. pa opet nikom ništa.
    A da podsetim sve da je dan kada se obeležava mir u BiH a koji se slavi na teritoriji cele države 21.11.. Ko poznaje crkveni kalendar zna da je tada „crveno slovo“, tj. Aranđelovdan, Pa ipak nije neustavan. Konačno, Republika Srpska nije proglašena tokom rata u BiH, već nekoliko meseci pre, tj. ubistva srpskog svata na Baš čaršiji. Ovo ne opravdava ničiji zločin, ovo su samo neke činjenice.

  5. Па шта ће нам веће последице, ево Америка продаје оружје Косову, мислим да је све јасно

  6. Ovaj tekst vam je napisao verovatno licno americki ambasador. Svaka vam je na mestu kad bi se zezali.

  7. Ne bi ti izgradio nista da nije Nemacke i EU, jedina stvar sto si sposoban je serija monologa i lazi, dodaj tu i kyhanje cvarka.

    Ali sada da vidimo kako i sta dalje, drago mi je da napokon EU i velike sile pocinju pricati oko toga, sada kao sto je dobri stari Tito rekao, sa reci na djela

  8. EU može da nam pokaže kako se brine o našim granicama, kao i ukrajinskim, a ne duple standarde da sprovode, a onda se pitaju što nas je sve manje briga za granice i drugih država.

  9. ovome….“stidite se“…..
    sve potice iz neznanja, sve tragedije ljudskog roda,
    koja je razlika „srba iz rs i srba iz australije, nepala, “ bilo koje i cije teritorije, ili je vidjenja za teritoriju ? Jel vi iz stida idete da je dovucete na ledjima, a Srbiju konacno bacite u mesto joj ?

  10. Ostavite srpsku na miru koje su to evropske vrednosti oni samo znaju da ucenjuju i ratuju

  11. Mihael Rot,Balsa Bozovic,Zarko Korac jeste li imali vece neprijatelje Srbije da pitate za misljenje

Ostavite komentar


Politika

Zdravko Ponoš kritikovao uticaj SNS na policiju 10

Zdravko Ponoš kritikovao uticaj SNS na policiju

Predsednik stranke Srbija centar Zdravko Ponoš ukazao je danas da sve nejasnoće i kontradiktornostui u slučaju nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u okolini Bora govore da deteta nema, kao ni tragova, a da postoje "samo tragovi SNS kadrovske politike u policiji".

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.