Dan sa poslanicom Anom Stevanović

Klub samostalnih poslanika

Ostavite komentar


    1. Eto ga još jedan „karijerni“ političar. Usladilo joj se. Lak lebac. Beše DJB pa postade preletačica kod Djilasa. Da znam da nikada ne glasam za njih. Jednu stvar koju je za mene protest izkristalizovao je da nikad, ama baš nikad, neću da glasam za tu ex DS opoziciju. Jedino nešto skroz novo i neukaljano ruši Vučića. Dotična to nikako nije.

      1. Nauci da su preletaci oni koji iz opozicije predju u vlast. Ova zena je otisla kad je DJB postao SNS i kad je postalo ocigledno da DJB radi za vlast. Sto da ostane s njima koji su se kompromitovali? Inace, odlicna poslanica. Od zena koje su u Skupstini medju najboljima. Ja pohvaljujem zalaganje i rad.

        1. Naučite da je preletač svako ko ne vrati mandat matičnoj partiji kada odluči da je napusti iz bilo kog razloga. Prema tome dotična je preletačica kojoj se političenje očigledno usladilo jer kao što vidimo pravi karijericu od toga. Takođe bilo bi lepo da naučite da komunicirate na vi. Osnovna civilizacijska norma.

      2. Ana Stevanovic je bas novo i potpuno neukaljano lice tako da ti ovaj komentar ne stoji. Nicim se nije ukaljala i bas je radila u interesu gradjana. Da je ostala u DJB morala bi da pali svece ispred ambasada jer se njihov sav rad sveo na te kojestarije. Najpametnije je sto je uradila je sto je nastavila politicki rad posle raspada DJB.

    2. Kome da vrati mandat? Radulovicu koji mandate poklanja SNSu? Najpametnije sto je uradila je sto je napustila DJB. Spasila je time moj glas za njih. Samo napred devojko.

      1. Napustila DJB i ukrala mandat. Vidim koliko je principijelna i koliko joj se politika usladila eto je sad priključila se Djilasu. Ko da mandat, tu je.

    3. Meni moj deda govorio da glasam za onog kome bi sutra poverila dete da mi cuva. Ova zena je skolovana, profesor i prica razumno i iskreno. Moj glas ide njoj. Ume Djilas da odabere pametno.

  1. malo mi je zbrzano ovo oko radnog iskustva pre ulaska u politiku…
    posle svega sto smo videli i glasali na politickoj sceni – naucili smo sve fore i lekcije – moraju cinjenice jasno i glasno da se iznesu…

  2. Najbolja stvar koja je mogla da se nasoj politici dogodi, je Anin ulazak u politiku. Isle smo u gimnaziju i uvek.je bila odlican djak koji je ispravljao sistem i stalno se prepirala sa nastavnicima kad smo hteli da isteramo pravdu. Nista se nije promenila. Go Go Ana!

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 8

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.